Mīlestības horoskops oktobrim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

AUNS

Mīlas dzīve Auniem būs daudz mierīgāka un patīkama par citām sfērām. Beidzot tev tiks dota iespēja mazliet atslābt. Parasti vairums uz gada beigām sasparojas un steidz paveikt nepadarīto, taču Auni oktobra mēnesī var neiespringt. Attiecībās ar savu otro pusīti var rasties nelielas domstarpības , lai vai kā, jūs savai krīzei tiksiet pāri, izdarot pareizo lēmumu, kas jums šķiet visizdevīgākais. Ņem vērā – neļauj saviem radiem ietekmēt tavu mīlas dzīvi! Kas attiecas uz draugiem – necenties citiem kaut ko pierādīt, esi godīgs un atklāt pret citiem, taču, galvenokārt, pats pret sevi! 

VĒRSIS

Ja tavā ceļā parādās šķēršļi, tad ne par kādu cenu neapstājies! Tiesa, uz priekšu jāvirzās, domājot ar galvu, nevis sirdi! Lai vai kā, Oktobrī mīlas jomās centies domāt loģiski, nevis akli ticēt visam, ko saka, vai akli cerēt, ka viss pats no sevis nokārtosies. Ja rodas problēmas, tad visai vērtīgs izrādīsies kāda pieredzējušāka drauga padoms.

Attiecībās centies vairāk komunicēt un jautāt, nevis izdarīt pats savus secinājumus.

Lasi arī: Mīlestības horoskops: Katrs no mums mīlestību sagaida un uztver savādāk

DVĪŅI

Mums visiem ir savi noslēpumi, un tev jau nu noteikti nebūtu jājūtas slikti, tos uzreiz neatklājot. Dari savam partnerim skaidru, ka ir lietas, kuras tu viņam pagaidām nevēlies atklāt, taču, kad jutīsies ērti, pats izstāstīsi.

Ja jums ir radušās problēmas, tad šis ir piemērots laiks to izrunāšanai un risināšanai, jo tieši oktobrī tev īpaši labi padosies komunicēšana, kad vislabāk spēsi bez pārpratumiem parādīt savu nostāju.  Augsta seksuālā enerģija.

VĒZIS

 Mēneša vidū izjutīsi lielāku seksuālo tieksmi, nekā parasti. Ja to neapmierināsi, tad tas kalpos kā slogs, kas liegs iespēju maksimāli koncentrēties citiem darbiem. Attiecībām, kas balstās uz seksu, ne īpaši piemērots laiks. Sākumā uzdod sev jautājumu – vai tas patiešām ir tas, ko tu vēlies?
Daži brīvie Vēži var nodoties vienas nakts sakariem, vai uzsākt slepenas attiecības ar kādu no kolēģiem, tomēr vislielāko baudu gūs tie, kas jau ir attiecībās.

LAUVA

Attiecības tevi var padarīt teju traku – gan labā, gan sliktā nozīmē. Esi uzmanīgs, kā tu reaģē uz notiekošo, jo šomēnes tu vari būt pārāk skarbs un kritisks pret savu mīļoto cilvēku, tāpēc centies būt līdzjūtīgāks un uzmanīgāks.

Ja attiecībās kaut kas noiet greizi, neesi subjektīvs, bet gan mēģini uz notiekošo raudzīties no objektīvāka skatu punkta. Iespējams, ka jūsu problēmas ir niecīgas un tu pats meklē iemeslu strīdēties.

Iegaumē: Tikai tāpēc, ka tavs partneris ir izdarījis kaut ko sliktu, nenozīmē, ka tev tagad ir jādara tieši tas pats!
Padomus no citiem labāk neņem vērā, tieciet ar visu galā paši!

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes mīļākais vārds. Šajos vārdos ir visu to jēga!

JAUNAVA

 Tiem pāriem, kuriem ir bērni, var rasties nesaskaņas, kas saistītas ar ģimenes dzīvi un savām atvasītēm. Laimīgi būsiet tad, ja nevis vadīsieties pēc moto – visu vai neko, bet gan radīsiet kopīgus risinājumus, kas pieņemami liksies kā tev, tā arī partnerim.
Strīdus attiecībās var veicināt arī nauda, un tas, kā tā tiek tērēta. Esiet taupīgi!
Ja spēsiet tikt pāri materiālajām lietām, bet koncentrēties uz garīgajām, tad viss būs kārtībā!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām rudenī ir jābūt uzmanīgām mīlas lietās

SVARI

 Šis ir piemērots laiks, lai izrunātos un beidzot atklātu savas domas un raizes, kas tev jau kādu laiku nav devušas mieru. Ja jūtaties gatavi, tad oktobris ir labs mēnesis, lai uzsāktu kopdzīvi, daži Svari vēlēsies salaulāties, kamēr citi sapņos par ģimenes pieaugumu. Taču, ja attiecības ir uz iziršanas robežas, tad bērna ienākšana ģimenē tās neglābs.
Nepieņem pārsteidzīgus secinājumus, uzskatot, ka tu zini sava partnera domas un nostāju kādā jautājumā! Izrunājieties!
Brīvie Svari var izbaudīt kaut ko interesantu un neparastu! Nekur nesteidzies!

SKORPIONS

Ja tu ar savu partneri esi ļoti tuvs, tad izmanto oktobri, lai kopā ar viņu aizbēgtu no savām ikdienas raizēm un dotos nelielā izbraucienā. Tomēr kādu laiku tev vajadzēs pavadīt vienatnē, lai vienkārši sakārtotu domas un atpūstos no visiem. Tava mīlestība pret partneri augs arī tad, ja nebūsi ar viņu līdzās visu laiku.

Lai attiecības izdotos, nāksies bēgt no realitātes, fantazējot, tādā veidā cenšoties izvairīties no ikdienas rutīnas.

Oktobrī palaid prom visas raizes, uztraukumu, šaubas un vainas apziņu, necenties analizēt savu partneri, bet gan ļaujies visuma plūdumam!

STRĒLNIEKS

Šomēnes jutīsies īpaši iekārojams un valdzinošs. Tu būsi ļoti ieinteresēts, lai pilnībā apmierinātu kā savas, tā partnera seksuālās fantāzijas, būsi ļoti motivēts satuvināties ar viņu tik daudz, cik iespējams.

Šomēnes lielu lomu spēlēs bērni. Daudzi Strēlnieki var tikt pie ģimenes pieauguma, uzlabojot attiecības un padarot jūs nešķiramus.

Arī brīvajiem Strēlniekiem var noveikties – randiņi, klubi un izklaides. Citu cilvēku iepazīšana caur draugiem var novest pie mīlestības. Ieteicams nesteigties, bet gan mazliet piebremzēt, lai nezaudētu interesi.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām oktobris nesīs veiksmi mīlestībā

MEŽĀZIS

Izjutīsi nepieciešamību just to, ka jūsu attiecības aug un attīstās, taču, ja jums šķiet, ka tālāk vairs nevar kļūt labāk, tad lai šis kalpo jums par uzdevumu – ko vēl jūs varat darīt, lai uzlabotu attiecības un kļūtu tuvāki.

Tie, kas jau ilgu laiku ir attiecībās, var pēkšņi nolemt, ka viņi vēlas attiecības padarīt formālas un oficiālas, apprecoties.

ŪDENSVĪRS

 Tiem Ūdensvīriem, kas nesen uzsākuši attiecības, var mainīties uzvedība, padomā, vai šīs attiecības tevi neietekmē negatīvi!
Ja vēlies saprasties ar savu partneri, tad neko neslēp un esi atklāts! Oktobrī tu būsi ļoti kaislīgs, un emocijas izjutīsi izteikti spēcīgi. Sekss būs ļoti labs un traks, taču tik pat traki var būt arī strīdi.

ZIVIS

Raizes un problēmas darbā vai skolā, manāmi ietekmēs jūsu attiecības. Tu nevari pilnībā izbaudīt seksuālu tuvību, ja tavas domas ir citur. Domas par pienākumiem jāatstāj aiz guļamistabas durvīm.

Jaunajiem pāriem, kas nolēmuši kopīgi ievākties, var sākties konflikti, kas saistīti ar šo tēmu, var pat gadīties, ka paši nebūsiet pie tā vainīgi.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru