Mannā putru agrāk ciest nevarēju, bet tagad viss ir otrādi. Cepta mannā – pēdējā brīža atklājums

PAGATAVOŠANA

1.Uzberiet mannā uz sausas un karstas pannas, pieberiet klāt sāli. Cepiet uz nelielas uguns, ik pa laikam apmaisot ar koka lāpstiņu. Cept nepieciešams tik ilgi, līdz mannā ieguvusi zeltaini brūnu nokrāsu.

2 (1)

2. Tad samaziniet uguni, pielejiet klāt norādīto ūdens daudzumu, intensīvi 2 – 3 minūšu garumā pārmaisot visu. Pēc tam samaziniet uguni līdz minimumam un gatavojiet mannā vēl 3 – 5 minūtes.

3. Gatavai mannā pievienojiet klāt sviestu un pasniedziet to galdā!

3 (1)

Uzmanību! Kad lejiet pannā ūdeni, esiet ļoti uzmanīgi, jo mannā var sākt sprakšķēt. Putrai vajadzētu izskatīties zeltainai un porainai. Šādi pagatavota mannā būs lieliska piedeva gaļas un zivs ēdieniem.

LASI VĒL: Kā nosargāt savus krājumus: cīnāmies ar vabolēm putraimos

Neaizmirstiet ar šo recepti dalīties!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru