Man ir 60 gadi, un šis augs atjaunoja man redzi, izvilka taukus no manām aknām un pilnībā attīrīja resno zarnu!

Biete ir dārzenis, kas parastā tiek izmantots svaigā veidā vai arī salātos. Ne visi zina, ka bietei ir veselībai ļoti noderīgs produkts – piemēram, tā spēj izvadīt visus taukus no aknām, novērst resnās zarnas obstrukciju un palīdzēt jums atjaunot redzi. Un tas vēl nav viss!

LASI VĒL: Kāpēc bietes ir jālaista ar sālsūdeni? Efektīvas biešu laistīšanas noteikumi

Bietes pozitīvā iedarbība uz veselību.

Biete var uzlabot asinsriti un stiprināt sirds – asinsvadu sistēmu, kā arī tā nodrošina mūsu organismu ar nepieciešamo enerģijas daudzumu visas dienas garumā. Šis dārzenis satur betaīnu un triptofānu – retas vielas, kas var nomierināt nervus un cīnīties ar stresu. Bietes pretiekaisuma īpašības un augstais antioksidantu saturs palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem mūsu organismā un uzlabot organisma vispārējo veselības stāvokli. Lūk, kā pagatavot veselīgus salātus no bietēm, kurus varat ēst kaut katru dienu:

Sastāvdaļas:

  • 2-3 bietes
  • 2 sīpoli
  • Pirmā spieduma olīveļļa
  • etiķis
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana:

  1. Notīriet bieti un vāriet to ūdenī, kam pievienota šķipsniņa sāls, bet pēc tam sagrieziet nelielos gabaliņos un ielieciet bļodā.
  2. Pēc tam sagrieziet sīpolu un samaisiet to ar bieti, pievienojiet olīveļļu un etiķi, un pēc garšas pieberiet sāli.
  3. Pievienojiet salātiem etiķi un nolieciet malā uz stundu.
  4. Pēc tam varat baudīt salātus.

Šie pārsteidzoši salāti attīrīs resno zarnu un aknas, kā arī uzlabos jūsu redzi. Biete ir ļoti barojošā un veselīga, un viņai ir obligāti jākļūst par daļu no jūsu ikdienas ēdienkartes!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru