Mājas un dzīvokļa numuram ir ļoti liela ietekme uz jūsu dzīvi! Precizitāte ir iespaidīga!

Skaitlis 1.

Cilvēki, kuri dzīvo dzīvokļos vai mājās ar šādu numuru, kā likums, ir neatkarīgi un pašpietiekami. Viņi vienmēr cenšas izrauties uz priekšu – būt par līderiem.

Vieninieks piešķir mājas iemītniekiem strādīgumu un izturību. Tas veicina viņu piedalīšanos dažādos projektos, darbu privātajā biznesā vai uzņēmumā ar novatoriskām idejām un pieeju.

Tāpat šī vibrācija stimulēs cilvēku izvirzīt mērķus un tos sasniegt. Tādiem cilvēkiem ir ļoti svarīgi būt īpašiem, un pats galvenais – pirmajiem savā lietā un atšķirīgiem no citiem. Šajā telpā dzīvo spēcīgi, iniciatīvas pilni cilvēki, kuri nebaidās riskēt.

Ļoti bieži skaitļa 1 mājās dzīvo vadītāji un direktori. Bet, ja cilvēks, kurš dzīvo dzīvoklī ar tādu numuru, neieņem augstu amatu, pateicoties pozitīvajai vibrācijai, tad viņam ir visas iespējas to iegūt vai kā minimums panākt paaugstinājumu.

Skaitlis 2.

Tāda māja vai dzīvoklis izstaro maigumu un izsmalcinātību. Tādi iedzīvotāji ikdienā spēlē svarīgu padomnieka lomu.

Viņi spēj nogludināt asumus, risināt konfliktus. Piemīt milzīga pacietība, labsirdība, atsaucība. Ciena komfortu un klusumu.

Diviem mīlošiem cilvēkiem šajā telpā vienmēr ir medusmēnesis, jo tas ir pilns ar līdzsvarotību un delikātumu, sapratni un otra cilvēka pieņemšanu, tāpēc šajā dzīvoklī ar skaitli 2 nedrīkst dot vientulībā.

Tāpat pateicoties šī skaitļa pozitīvajai enerģijai attīstās jūtīgums pret dabas, mākslas, mūzikas, maģijas un intuīcijas smalkajām enerģijām.

LASI VĒL: Ko var padomāt, bet nekad nepateikt cilvēki, uzzinot jūsu Zodiaka zīmi

Skaitlis 3.

Šajā mājā vienmēr valda svētki. Tā iedzīvotāji ir sabiedriski, jautri un viesmīlīgi.

Viņiem ir svarīgi izmantot savu iztēli, pašizteiksmi un visādos veidos savi parādīt, tajā skaitā arī radoši.

Enerģiskums, draudzīgums un optimisms – tāda atmosfēra vienmēr jūtama šajā mājā un tiek nodotas tālāk viesiem. Dažādu uzskatu cilvēki šeit var satikties un savstarpēji apmainīties ar siltumu un mīlestību.

Skaitļa 3 vibrācija mudina cilvēkus pieņemt pasauli tādu, kāda tā ir, objektīvi un nezaudēt entuziasmu un ticību labākajam. Pārceļoties uz tādu māju, var paplašināt savu sabiedrisko dzīvi.

Skaitlis 4.

Ja dzīvē vajadzīga stabilitāte, dzīvoklis ar skaitļa 4 vibrāciju ir tieši tas, kas vajadzīgs. Tā ir brīnišķīga māja, lai radītu savas nākotnes un sapņa radīšanas pamatus.

Cilvēki, kuri šeit dzīvo, spēj nospraust mērķi un metodiski panākt tā sasniegumu, tāpēc bieži ir veiksmīgi.

Viņi labi strādā gan ar rokām, gan ar galvu. Tādās mājās ērti būs tādai cilvēku grupai, kas tiecas sasniegt vienotu mērķi.

Vibrācija veicinās kārtību, ekonomiju, kā arī centību. Drošības un aizsardzības sajūta šajā telpā kļūs par balvu tiem, kuri nebaidās no saspringta un atbildīga darba.

Skaitlis 5.

Skaitļa 5 vibrācija nes kustību un pārmaiņu enerģiju. Šeit dzīvo cilvēki, kuri māk ātri domāt un tik pat nekavējoties pieņemt lēmumus.

Viņi ir aktīvi, neparasti un ļoti ziņkārīgi. Atšķiras ar plašu redzesloku, ķeras pie vairākām lietām vienlaikus un vienmēr veiksmīgi tos pabeidz.

Garlaicīgi šajā mājā nemēdz būt. Turklāt šī skaitļa ietekmē palielinās seksuālā pievilcība, un māja būs laba vieta romantiskiem piedzīvojumiem.

Enerģija ir labvēlīga, lai izrādītu savas organizatoriskās spējas. Piecinieka telpa ir kā radīta dinamiskām, darbīgām dabām, eksperimentētājiem un reformatoriem.

Skaitlis 6.

Māja vai dzīvoklis ar šādu vibrāciju veicina harmoniskas attiecības ar visiem iedzīvotājiem. Cilvēki, kuri šeit dzīvo, nes atbildības nastu par savām darbībām. Viņi, kā likums, ir taisnīgi, precīzi, atturīgi, piesardzīgi un izpildīgi.

Tāpat viņām ir ļoti svarīgs mājas estētiskais skaistums, tāpēc tās telpās ir daudz ziedu, gleznu, aksesuāru. Šeit mīl mājdzīvniekus. Dzīvokļa ērtie nosacījumi piesaista naudas plūsmas.

Iedzīvotājiem ir augsti ideāli un ļoti spēcīga iekšējā nepieciešamība pēc privātās tīrības un kārtības. Sešinieks ir pozitīva vibrācija ģimenei, it īpaši, kad mājās ir bērni.

Skaitlis 7.

Māja laba tiem, kuriem patīk dzīvot vieniem, iegrimt domās, kā arī, kuri meklē dievišķīgas atklāsmes.

Šāda telpa piestāv studentiem, rakstniekiem vai izmeklētājiem, jo septiņnieka vibrācija paredz noteiktas izsmalcinātības. Turklāt tā veicina intuīcijas, sapņu, vīziju un telepātiskās pieredzes attīstību, filozofijas un metafizikas izpēti – visu to, kas palīdz atrast dzīves ceļu.

Veiksme šajās mājās tiek iegūta pateicoties zināšanām, specializācijai un profesionālajai meistarībai. Tā iedzīvotājus aizrauj lasīšana. Viņiem nepatīk fizisks darbs, kaut arī atzīst tā lietderīgumu.

Kopumā telpa veicina atpūtu un atslābināšanos, enerģētiski tā ir ļoti pievilcīga noslēgtiem cilvēkiem.

Skaitlis 8.

Tādos dzīvokļos jāmāk noturēt līdzsvaru starp garīgo un materiālo pusi, atceroties par to, ka garīgā izaugsme un attīstība uzlabo materiālo labklājību.

Iedzīvotāji ir taisnīgi, atbildīgi, nedaudz noslēgti. Viņi arī ātri iemīlas, bet ir uzticīgi un lojāli. Astoņnieks stiprina organizatoriskās spējas, kas veicina materiālās labklājības sasniegšanu.

Šī telpa visdrīzāk nav mājas pavards, bet gan lietišķās aktivitātes centrs. Tā piesaista varas, naudas un veiksmes cilvēkus – piesardzīgus, prātīgus un principiālus, stingras gribas cilvēkus. Pozitīvs noskaņojums šajā mājā ir taisns ceļš uz pilnveidošanos.

LASI VĒL: Vajā neveiksmes? Numeroloģiska formula, kā kļūt veiksmīgam

Skaitlis 9.

Cilvēkiem tādos dzīvokļos gribas būt pārākiem it visā. Viņi cenšas izrādīt vispusēju interesi.

Mājas vibrācijas veicina iecerētā izpildīšanos, savstarpējās sapratnes sasniegšanu, ļauj saskatīt slēptas iespējas. Skaitļa 9 enerģētika palielina mīlestību un līdzcietību pret cilvēkiem, mudina cilvēkus būt dāsniem.

Tieši tādās telpās var satikt talantīgus un radošus cilvēkus, kuriem ir nosliece meditēt, dziedināt. Skaitļi vēsta, ka tāds mājoklis palīdz atrast cilvēkus un naudu: tie tiek piesaistīti pateicoties līdzcietībai un gudrībai.

Padalieties ar šo informāciju arī ar saviem draugiem un tuviniekiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru