Lūk, kas jums būs jāatstāj iepriekšējā gadā, balstoties uz jūsu zodiaka zīmi

Jaunava

Iemācieties palaist vaļā visu, ko jūs izdarījāt nepareizi. Jums arī ir atļauts dzīvē kļūdīties. Jums ir atļauts laiku pa laikam izdarīt kaut ko nepareizi, jo neviens nav ideāls, tādēļ jums nevajag uzstādīt šādu prasību arī pret sevi.

Svari

Palaidiet vaļā savas bailes palikt vienam. Būt vienam nemaz nav tik traki, kā jūs domājat. Iepazīstiet sevi, pavadiet vienatnē laiku ar sevi. Būt vienam un justies vientuļi ir divas dažādas lietas, taču tām noteikti nevajadzētu pārklāties. Jūs varat pilnīgi mierīgi būt vieni un justies fantastiski.

Skorpions

Jums nepieciešams palaist vaļā cilvēku, kas nodeva jūsu uzticību. Cilvēki ne vienmēr attieksies pret jums tā, kā jums gribētos. Viņi ne vienmēr būs patiesi un uzticīgi, taču tā nebūt nav jūsu vaina un jūs šaubāties, domājot, ka apkārt ir tikai tādi cilvēki. Neļaujiet viena slikta cilvēka dēļ izveidot savus negatīvos uzskatus par visu sabiedrību kopumā.

Strēlnieks

Jums nepieciešams palaist vaļā to, ko palaidāt garām, kamēr nebijāt. Ceļojot un mācoties jūs jūtaties pilnvērtīgi, taču, ja nepaguvāt apskatīt kādu noteiktu vietu, parasti izjūtat ļoti dziļu nožēlu un vainas sajūtu, ka esat palaiduši garām kaut ko ļoti svarīgu. Atcerieties, ka jūs nevarat vienmēr visu paspēt, tādēļ izziniet visu lēnām un pakāpeniski.

Mežāzis

Palaidiet vaļā tos momentus dzīvē, kad zaudējāt savaldīšanos. Jūs ieplānojat katru savas dzīves minūti, taču reizēm jūsu savaldīšanās jūs pieviļ. Tas, ka jūs reizēm izejat ārpus rāmjiem, ir pavisam normāli, jo jums nav jābūt nemitīgi savāktiem.

Ūdensvīrs

Jums nepieciešams palaist vaļā solījumus, kurus jums sniedza citi cilvēki, taču nespēja tos paturēt. Jums viens no lielākajiem pārdzīvojumiem ir tukši solījumi, taču ne jau visi, kurus zināt, jūs bieži sarūgtinās. Nezaudējiet ticību cilvēkiem. Neļaujiet rūgtai pieredzei vienmēr sagaidīt no cilvēkiem tikai to sliktāko.

Zivis

Palaidiet vaļā tos laikus, kad cilvēki jūs kritizēja. Kritika var palīdzēt jums sevi attīstīt, taču tas ir iespējams vien tad, ja to ļausiet. Nepametiet darbus novārtā tad, ja kāds pasaka, ka neesat gana labs tiem. Ticiet sev un vienmēr centieties sasniegt daudz labākus mērķus.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru