Lūk, kas 2017. gadā sagaida katru sievieti! Horoskops, kas paredzēts tikai dāmām!

Dvīņi

Dvīņu divējādā daba un tieksme pēc visa jaunā nākamajā gadā radīs patiesi “eksplozīvu” maisījumu. Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti viegli padosies mainīt savu frizūru, darba vietu vai pat dzīvesvietu. Viņi ar jautru garu viegli izjauks ģimenes attiecības, lai uz to lauskām būvētu nākamās. Visas šīs izmaiņas Dvīņu daiļavām nāks tikai par labu.

Vēzis

Nākošais gads Vēžiem solās būt sarūgtinājumu un neizdevušos plānu pārpildīts. Viņu ūdens daba stāsies tiešā kontaktā un ceļā ar Ugunīgo Gaili un viņa tik pat ugunīgo dabu. Ja vēlaties iekarot augstas virsotnes, iesakām to atlikt kaut kad uz nākotni. Vēžiem nepieciešams pilnībā koncentrēties uz savu iekšējo pasauli. Lielāku uzmanību nepieciešams pievērst savam ārējam izskatam un veselībai.

Lauva

Lūk, tieši 2017. gads karaliskajām Lauvām būs vistīrākais zelta periods. Šis gads būs viņu dominances gads. Virzīšanās augšup pa karjeras kāpnēm, veiksme ar vīriešiem, finansiālais uzplaukums. Tas viss ir sasniedzams, Lauvām vien jāatrod īstais “upuris”. Īpaši veiksmīgs nākošais gads būs biznesa dāmām.

Jaunava

Prakstiskajām un racionālajām Jaunavām nākamais gads palīdzēs sasniegt visus mērķus. Jaunavas spēj stingri nostāvēt kājās, un pat visi nākamajā gadā esošie 12 viļņi nespēs tās nogāzt no kājām vai izsist no līdzsvara. Ugunīgā Gaiļa gads Jaunavām būs veiksmīgs teju jebkurā jomā, taču jo īpaši finansiālajā.

Svari

Mainīgās dabas Svariem jaunais gads būs pārpilns ar dažādiem panākumiem profesionālajā sfērā, taču personīgajā dzīvē gaidāma izteikta spriedze. Tā kā viņi vēlas savu enerģiju veltīt, dodoties pa karjeras kāpnēm augšup, tā neatstāj laiku un enerģiju personīgajai dzīvei. Tas, savukārt, var radīt pārpratumus ģimenē un nesaprašanās kolēģu starpā. Svariem visu gadu būs jāmēģina atrast līdzsvars starp ģimeni un savu karjeru.

Skorpions

Šīs zīmes ūdens daba un sarežģītais raksturs nākotnē radīs nopietnas problēmas. Skorpionu veiksme nākamajā gadā būs pilnībā atkarīga no citiem cilvēkiem. Tuvāko 12 mēnešu laikā Skorpioniem attiecību veidošana būs tikpat nepieciešama, kā ēšana vai elpošana.

Strēlnieks

Komunikablie un draudzīgie Strēlnieki visu gadu centīsies atvairīties no cilvēkiem, kas grasīsies uz viņu rēķina kļūt bagāti. Strēlnieku sieviešu finansiālā labklājība piesaistīs attālus radiniekus, gluži kā bites piesaista medus. Nākamajā gadā Strēlniekiem nepieciešams turēt mēli aiz zobiem un izvairīties no pārāk dārgiem un skaudību izraisošiem pirkumiem.

Mežāzis

Ambiciozās šīs zīmes pārstāves zina, ko viņas vēlas. Viņas pilnā pārliecibā dodas dzīvē uz priekšu, tādēļ nākamais gads kļūs par kārtējo pakāpienu ceļā uz panākumiem. Taču, Mežāžiem reizēm nepieciešams apstāties un palūkoties atpakaļ, jo aiz sevis viņi atstāj daudzus aizvainotus kolēģus un skaudīgus sāncenšus.

Ūdensvīrs

Ziņkārīgajiem Ūdensvīriem Ugunīgā Gaiļa gads kļūs par lielisku laiku, lai mācītos un iegūtu jaunas profesionālās zināšanas. Tas palīdzēs šīs zīmes pārstāvēm visu ieraudzīt pavisam citā rakursā, kas ir daudz perspektīvāks. Ugunīgā Gaiļa gads šīs zīmes sievietēm nākamajā gadā sniegs ļoti daudz romantisku piedzīvojumu.

Zivis

Zivīm, kas ir radušas mierīgā garā peldēt pa straumei, nākamais gads paies ātri un nemanāmi. Izteiktās pārmaiņas tuvāko 12 mēnešu laikā krasi neietekmēs viņu dzīvesveidu. Tā kā Zivis māk izvairīties no bīstamiem ūdeņiem, palīdzot iegūt tur, kur citi tikai zaudētu. Tieši šī iemesla dēļ Zivīm jaunais gads sniegs patīkamus pārsteigumus.

Jaunajā gadā ikvienam zīmes pārstāvim novēlam veselību, labklājību un ģimenes laimi! Jebkuras pārmaiņas jāspēj uztvert pozitīvi!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru