Lūk, kā no vienkāršas vistas uztaisīt kaut ko īpašu: pagatavošana ir elementāra, bet rezultāts – fantastisks!

Pagatavošana

1.Rūpīgi no vistas noņem ādu. Gaļu atdali no kauliem un sagriez vidēja izmēra gabaliņos.

2. Sēnes un sīpolu smalki sagriez un apcep nelielā daudzumā augu eļļas. Atdzesē.

3. Pistācijas attīri no čaumalām, nedaudz sasmalcini. Samaisi riekstus ar nu jau atdzisušajiem šampinjoniem un vistas gaļu. Pieliec garšvielas, pieber sāli pēc garšas un visu rūpīgi samaisi.

4. Uzliec pildījumu uz vistas ādas, satin ruletē.

LASI VĒL: Vistas rulete pudelē: nepazaudē recepti, jo veikalā neko tādu nenopirksi!

5. Ruleti ietin alumīnija folijā, aiztin galus un liec cepties cepeškrāsnī 50 minūtes 180 – 200 grādu temperatūrā. Gatavai ruletei ļauj atdzist, bet pēc tam uz pāris stundām ievieto ledusskapī.

Atbrīvo ruleti no folijas un pasniedz, sagrieztu skaistās šķēlītēs. Sulīga vistas gaļas savienojumā ar aromātiskām sēnītēm un spilgtām pistāciju riekstiem griezumā izskatās satriecoši. Apmierināti būs visi!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru