Lūk, kā katra Zodiaka zīme sagrauj paši savu dzīvi

Jaunava 

Jūs sagraujat dzīvi, esot pārāk stingri pret sevi. Jūs esat nesavtīgi un cilvēki apbrīno jūs par jūsu labo sirdi, toties jūsu nespēja savas vajadzības novietot augstāk par pārējiem izspēlēs ar jums ļaunu joku. Turklāt jums ir tieksme kritizēt sevi un atrast sevī trūkumus, neņemot vērā labās īpašības. Jūs esat jūsu pašu ļaunākais ienaidnieks, nokārtojiet iekšējo konfliktu.

Svari 

Jūs sagraujat dzīvi, cenšoties izdabāt citiem,  nepievēršot uzmanību tam, ko vēlaties jūs. Lai cik laipni jūs arī nebūtu, cilvēki jūs izmanto. Jūs apvaldāt savas emocijas, bet pēc tam aizvainojums pieaug un izveidojas par skandālu. Dažreiz jūs sāpināt cilvēkus, kurus mīlat, apspiežot emocijas un nevēloties saskarties ar problēmām aci pret aci.

Skorpions 

Jūs sagraujat dzīvi domājot, ka neesat pelnījis mīlestību un ka jums labāk dzīvot vientulībā. Jūs esat visgrūtākā un spītīgākā Zodiaka zīme, tāpēc jums nav viegli cilvēkiem piedot. Jūsu sirdi nav viegli iekarot, bet, ja tas kādam ir izdevies, tad tas saņems jūsu lojalitāti un atbalstu uz visu atlikušo dzīvi. Jūsu trūkums ir egoisms, jūs sāpināt cilvēkus, kuri par jums rūpējas, cenšoties atrast ideālu.

Strēlnieks 

Jūs sagraujat dzīvi, baidoties. Jūs tik ļoti baidāties ciest neveiksmi, ka neko nedarāt un paliekat tajā pašā vietā. Kaut arī jums ir daudzas lieliskas idejas, dažreiz jūs tajās apjūkat. Jums nav tieksme koncentrēties un rūpīgi strādāt pie vienas lietas. Koncentrējieties vienam uzdevumam un uz priekšu – uz sapņu piepildīšanu!

LASI VĒL: Zodiaka zīmes, kurām 2020. gads būs liktenīgs

Mežāzis

Jūs sagraujat dzīvi domājot, ka konkurējat ar citiem, lai kaut ko sasniegtu. Jūs izdarāt uz sevi neiedomājamu spiedienu tā vietā, lai baudītu dzīves ceļojumu. Jūs esat tas, kas neticami rūpīgi strādā ar sevi un dažreiz ir pārāk koncentrējies. Jūs esat tas cilvēks, kurš vienmēr ir lietas kursā, bet neaizmirstiet apstāties un dzīvot dzīvi ārpus darba, vai arī palaidīsiet garām lietas, kas ir svarīgākas par paša mērķiem.

Ūdensvīrs 

Jūs sagraujat dzīvi, ļaujot pagātnei ietekmēt nākotni. Jums ir tieksme visu turēt sevī, un tādējādi jūs kaitējat pats sev. Jūs sev nepiedodat pagātni un ļaujiet tai noteikt nākotni, nesot līdzi nevajadzīgu bagāžu. Jums ir tieksme atgrūst labus cilvēkus, jo uzskatāt, ka jums labāk ir būt vienam nekā ar kādu, kas var būt jums noderīgs.

Zivis

Jūs sagraujat savu dzīvi, izvēloties neīstus cilvēkus. Jūs izvēlaties neīstos cilvēkus un tiksiet pie sliktiem paradumiem. Kā cilvēks ar vislielāko sirdi no visām zodiaka zīmēm, jums ir tieksme pievilkt neīstos cilvēkus, kuri jūs iztukšo. Ar sliktu paradumu palīdzību jūs cenšaties tikt galā ar savām sāpēm, sāpinot sevi katru reizi, jo uzskatāt, ka esat to pelnījis.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Tas kurs zin</cite>

    galigi garam smiekli nak lasot tadas stulbibas, kads sharlotans soreiz sito meslu ir izgudrojis lai dalitos ar medijiem un lai vaji cilveki noticetu.

Pievienot komentāru