Lūk, ar ko jūs vislabāk saderat kopā, balstoties uz jūsu zodiaka zīmi!

Lauva

Jūs piesaista spēcīgi, aktīvi un neatkarīgi cilvēki, kas dzimuši Auna vai Strēlnieka zīmē. Jūsu maigā rakstura puse lieliski sader ar labsirdīgajiem Svariem vai Dvīņiem. Kā draugus izvēlieties sev Lauvas.

Jaunava

Jaunavām nepieciešami cilvēki, kas ir ļoti līdzīgi viņiem, jo parasti visas sabiedrības daļas spēj pieņemt Jaunavas. Taču ir arī tādas zodiaka zīmes, kuras tiešām sader arī ar Jaunavām – Vērsis, Zivis, Skorpions un Mežāzis.

Svari

Draudzīgais Svaru raksturs vislabāk būs piemērots tiem, kam ir humora izjūta, un kas spēj cienīt Svaru draudzīgo un mīļo dabu. Tie ir Dvīņi, Lauvas, Strēlnieki un Ūdensvīri. Viena no visspēcīgākajām saiknēm veidosies Svaru un Strēlnieku starpā.

Skorpions

Šīs zodiaka zīmes no mīlestības vai draudzības sagaida visu vai neko. Par uzticamiem draugiem Skorpioniem var kļūt Vēzis vai Jaunava, bet par mīļoto – Mežāzis vai Zivis.

Strēlnieks

Visdraudzīgākās attiecības Strēlniekiem sanāks ar Auniem. Vislabākās romantiskās attiecības Strēlniekiem sanāks ar Lauvām, Svariem vai Ūdensvīriem.

Mežāzis

Mūžīgiem domātājiem Mežāžiem vislabākais partneris būtu Vērsis vai Jaunava. Tāpat jūs lieliski saderat ar Skorpionu, bet dvēseliski saderat ar Zivīm.

Ūdensvīrs

Ja runa ir par draugu un partneru piesaisti, tad parasti pievelkat sev ļoti sliktus vai nepatīkamus cilvēkus. Jūsu vislabākās romantiskās un draudzīgās attiecības izdosies ar Auniem, Dvīņiem, Svariem un Strēlniekiem.

Zivis

Zivis ir dzimušas, lai būtu uzticamas savam partnerim un draugiem. Jūs ticat cieņā, tādēļ gan draugus, gan mīļotos izvēlaties tos, kas dala ar jums šos uzskatus. Jūs lieliski satiekat ar Vēršiem, bet ar Vēžiem, Skorpioniem un Mežāžiem fantastiski spējat pavadīt kopā laiku.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru