Lielbritānijas mūrniekiem aizliedza darbā ierasties šortos

Brigadieris paziņo, ka šortus vīrieši izmantojuši jau daudzus gadus. Tas ir ideāls apģērbs mūrniekam, jo tajos ir ērti un nav karsti. Pats viņš tagad uz darbu nāk savas sievas svārkos un saka, ka ir noskaņots tā darīt arī turpmāk: darbs biksēs, kuras izsniegtas saskaņā ar jauno darba drošības tehniku, visu dienu zem svelmainās saules stariem kļūst pilnīgi nepanesams, viņa puiši mokās, bet brigāde zaudē produktivitāti un ražīgumu, attiecīgi – laiku un naudu.

Pārējie strādnieki nāk kā nu kurš. Ir mini svārki, kleitas, sarafāni… Tas izskatās dīvaini, un daudzi garāmgājēji uz ielas apstājas šokā. Vīrieši arī paši apstiprina: viņi – vienkārši strādnieki, un viņiem ir kauns, ka, lūk, tādā veidā nākas aizstāvēt savas tiesības. Tomēr daži brigādē pieiet šai situācijai ar humoru un cenšas tajā saskatīt tikai pozitīvo. Piemēram, sarafāns –ļoti ērts un praktisks apģērbs mūrniekam.

Tā ka puiši uzskata, ka pret sieviešu drēbēm jāizturas tikai un vienīgi kā pret darba apģērbu un nav, ko lieki uztraukties. Bet par to, ka viņi izskatās pēc geju kluba izbraukumā –par to, lai kaunējās viņu celtniecības kompānijas vadība! Un kā jūs uzskatiet, vai šie strādnieki rīkojās pareizi?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru