Lielais Gaiļa gada mīlestības horoskops

VĒRSIS

Pēc sarežģītiem lēmumiem, kas pieņemti 2016. gadā, galvenais uzdevums 2016. gadā ir meklēt kompromisu. Tagad jūs pārdzīvojat smagu emocionālo posmu un jums ir nopietni jāpadomā par tā sekām. Mīlestība ir visievainojamākā sfēra šai zīmei, un tās pārstāvji (jebkurā vecumā) bieži nonāk savtīgu vilinātāju lamatās.

Koka Vērsis (1985): mīlestība ir tik ļoti spēcīga, ka jūs aizdomājaties par ģimenes veidošanu; jums nāksies samainīties lomām, daudz ko iemācīties un ceļot.

Ugunīgais Vērsis (1937, 1997): jūsu dzīvē parādīsies liela mīlestība (vai arī uzticams draugs), un šis cilvēks palīdzēs jums nokārtot rēķinus.

Zemes Vērsis (1949, 2009): sakārtojiet prioritātes un atcerieties to, ka pretenzijas pret tuviniekiem var slikti ietekmēt veselību. Jums parādīsies iespēja izpirkt grēkus.

Metāliskais Vērsis (1961): gads paredzēts, lai izmainītu dzīves virzienu un izlemtu, kur un ar ko jūs vēlaties dzīvot.

Ūdens Vērsis (1973): ir pienācis laiks noformēt savas attiecības. Šis ir progresa gads!

TĪĢERIS

Gailis iedvesmo Tīģeri jaunām idejām, darba un kompānijas maiņai. Šis ir laiks ielikt pamatus ilglaicīgām un stabilām attiecībām. Lai sasniegtu jaunus dziļumus mīlestībā, Tīģeri meklēs tantru un Kamasutru.

Koka Tīģeris (1974): ir pienācis laiks mobilizēt visas savas jūtas! Jūs gaida randiņš, kas palīdzēs saprast, kādā virzienā pagriezt dzīvi.

Ugunīgais Tīģeris (1986): pārim radīsies nopietni konflikti, kurus varēs atrisināt ģimenes padome.

Zemes Tīģeris (1938, 1998): ceļojums šajā gadā var kļūt fatāls.

Metāliskais Tīģeris (1950): nekad nav par vēlu uzzināt, kas ir mīlestība no pirmā acu uzmetiena!

Ūdens Tīģeris (1962): pēc Mērkaķa mežonīgā skrējiena un nerātnībām ir pienācis laiks iegūt mieru dvēselē.

ZAĶIS

Sagatavojieties tam, ka Gaiļa kaujinieciskais gars sagriezīs visu kājām gaisā. Pastāvīgā partnera maiņa (tajā skaitā krāpšanas dēļ) un negaidītas draugu rīcības liks no jauna paskatīties uz savu apkārtni.

Koka Zaķis (1975): sistemātisku izmaiņu gads privātajā, emocionālajā un ģimenes dživē. Mīlestība mainīs veidu un stilu.

Ugunīgais Zaķis (1987): gads ārstēs sāpīgus ievainojumus – vai nu jūs atradīsiet atbalstu viens otrā, vai arī mierīgi, netraucējot, turpināsiet virzīties katrs uz savu pusi.

Zemes Zaķis (1939, 1999): nobriešanas un brīdinājumu gads.

Metāliskais Zaķis (1951, 2011): “Viss, kas jums vajadzīgs – ir tikai mīlestība”,  – dzied Gailis Zaķim. Ir pienācis laiks atspēlēties saviem bijušajiem partneriem.

Ūdens Zaķis (1963): gads noteikti liks sirdij pukstēt straujāk.

PŪĶIS

Gailis vienkārši dievina Pūķi – stimulē viņu un iedvesmo. Labāku laiku, lai pateiktu: “Jā, es piekrītu!” vienkārši neatradīsi. Savienība, kas noslēgta šajā gadā, būs Pūķim ļoti spēcīga un laimīga. Vientuļajiem Gailis dāvās patīkamas iepazīšanās gada pirmajos mēnešos  – nepalaidiet garām šo izdevību. Jaunajā cilvēkā ir daudz labu īpašību, kuras, iespējams, jūs nepamanīsiet uzreiz.

Koka Pūķis (1964): jūs kā magnēts piesaistāt pretējā dzimuma uzmanību.

Ugunīgais Pūķis (1976): mīlestība ir balva par neatlaidību.

Zemes Pūķis (1988): kāzu vēji pūš jūsu virzienā – nepretojieties.

Metāliskais Pūķis (1940, 2000): iespējama pārcelšanās mīlestības vārdā.

Ūdens Pūķis (1952): otrā pusīte mainīs jūsu skatienu uz pasauli un jūs iedvesmos.

ČŪSKA

Gailis sniedz jums iespēju atjaunot zaudēto saikni ar tuviniekiem, draugiem un bijušajiem mīļotajiem. Jūs no jauna sajutīsiet patīkamu seksuālu tirpoņu vēdera apakšdaļā (“tauriņus vēderā”) no vēlmju un jūtu pārpilnības, kaut arī bijāt pārliecināti, ka tas viss ir zudis. Ja jūs jau esat attiecībās, tad šajā gadā būtu vēlams būt nedaudz impulsīvākai. Saglabājiet mieru, dziļi ieelpojiet un netrakojiet par niekiem.

Koka Čūska (1965): mīlestība atnesīs dzīvē jaunus ieradumus un tradīcijas. Jūs gaida piedzīvojumi.

Ugunīgā Čūska (1977): ja neatzīsiet savu kļūdu – jutīsiet uz sevi Mērkaķa gada sekas visu gaiļa ciklu.

Zemes Čūska (1989): šajā gadā uzņemsieties uz sevi jaunus ģimenes pienākumus.

Metāliskā Čūska (1941, 2001): jūsu misija Gaiļa gadā – visā palīdzēt mīļotajam.

Ūdens Čūska (1953): jums priekšā atveras jaunu, lielu iespēju durvis.

ZIRGS

Jums beidzot ir jāatvadās no tām iespējam, kas 2016. gadā palika bez uzmanības. Vilciens ir aizgājis, un to vairs nevar panākt. Nepārdzīvojiet un turpiniet virzīties uz priekšu , iespējams, ceļā jūs satiksiet cilvēku, kura dēļ jūs vēlēsieties mainīt izvēlēto virzienu.

Koka Zirgs (1954): padomājiet par darba maiņu – tas sola emocionālu augšupeju un romantisku iepazīšanos.

Ugunīgais Zirgs (1966): jūs lēnām, bet uzticīgi veidojat attiecības, kuras kļūs par jūsu emocionālās stabilitātes ķīlu.

Zemes Zirgs (1978): pārstājiet lidināties mākoņos – stingri nostājieties uz zemes jaunos pakavos un tikai pēc tam skatieties debsīs.

Metāliskais Zirgs (1990): veidojiet dialogu ar mīļoto – tā jūs spēsiet ieiet jaunā attiecību līmenī un veidot uzticamu partnerību, lai veiksmīgi attīstītos kopā.

Ūdens Zirgs (1942, 2002): nodarbojieties ar jogu vai meditāciju – tas sniegs dzīvei un attiecībām tik nepieciešamo harmoniju.

KAZA

Labas ziņas – pēc ilgiem pūliņiem un iztērētajiem nerviem, jūs beidzot varēsiet sasniegt progresu dzīvē. Par svarīgu gada notikumu var kļūt atkalapvienošanās ar bijušo partneri vai anonīma kandidāta parādīšanās, kurš patīkami pārsteigs jūs ar savām dāvanām un romantiskām atzīšanām.

Koka Kaza (1955): progress ir lēns, bet esošs. Pirmajā gada trešdaļā radušās situācijas izmainīs visus ģimenes plānus.

Ugunīgā Kaza (1967): mīlestības attiecībās jūs veiksiet kvantu lēcienu. Jūs jūtaties tā, it kā būtu tiko no cietuma saņēmuši iespēju aplidot visu pasauli.

Zemes Kaza (1979): ceļā parādīsies cilvēks no pagātnes – tā ir lieliska iespēja attīrīt karmu.

Metāliskā Kaza (1943, 2003): sākums vētrainām un ļoti emocionālām attiecībām ar ilgtermiņa perspektīvu ir ielikts!

Ūdens Kaza (1943): parādīsies iespēja atjaunot zaudētās ģimenes saites un atkal nodarboties ar mājas pavarda “būvēšanu”.

MĒRKAĶIS

Mīlestībā nepieciešams paziņot pamieru, lai izvairītos no vērtīgās ci enerģijas zuduma. Jūs no jauna atgūsiet ticību sev, gribasspēku un neatlaidību, lai dzīvē īstenotu ģimenes plānus īslaicīgā un ilgtermiņa perspektīvā.

Koka Mērkaķis (1944, 2004): laipni lūgti zelta septiņgadē! Uzmanīgi pavērojiet, ar ko vēlaties dalīt šo vērtīgo laiku.

Ugunīgais Mērkaķis (1956): vienmērīgi sadaliet laiku starp partneri un darbu.

Zemes Mērkaķis (1968): jebkurš minimālais strīds vai nesaprašanās var kļūt par sākumu nepieņemamam konfliktam – izrādiet jūtās diplomātijas brīnumus.

Metāliskais Mērkaķis (1980): mīlestība šajā gadā būs cieši saistīta ar spēcīgu altruistisku izrāvienu.

Ūdens Mērkaķis (1992): atstājiet toksiskās attiecības pagātnē un atklājiet sev jaunus horizontus.

GAILIS

Tuva cilvēka aizbraukšanas dēļ (tas var būt mīļākais, draugs vai radinieks) jums iekšā izveidosies “tukša vieta”, uz kuru pretendēs negatīvs varonis, kurš ir nolēmis izmantot šo vājuma brīdi. Nepaļaujieties viņa ietekmei un meklējiet sev pozitīvāku alternatīvu. Šis gads savā ziņā kļūs par liktenīgu, par tādiem brīžiem bieži saka “tas sadalīja dzīvi “pirms” un “ pēc”.

Koka Gailis (1945): tikšanās ar bijušo mīļako var izmainīt jūsu pasaules redzējumu.

Ugunīgais Gailis (1957): jūs kardinālā veidā maināt dzīves ritmu un veidu.

Zemes Gailis (1969): notikumi ar jums tuva drauga piedalīšanos vai arī ārzemju ceļojums aizsāks jaunu virzību dzīvē.

Metāliskais Gailis (1981): atjaunosiet zaudēto saikni ar ģimeni, kļūsiet par liela klana neatņemamu sastāvdaļu – un sajutīsiet mīlestības un pateicības pieplūdumu.

Ūdens Gailis (1993): mīļotais cilvēks jūs spēcīgi pārsteigs, emocijām padevies Gailītis nolemj sagādāt mazus “cālēnus”.

SUNS

Pienāk visai pozitīvs un noderīgs gads, kaut arī bez spēcīgiem seksuāliem satraukumiem un dažām emocionālām turbulencēm (kas šiem pārstāvjiem raksturīga) neiztikt. Šis laiks jums ir dots, lai rūpētos un lutinātu to, kuru jūs mīlat. Ja runa ir par jaunām attiecībām – aizmirstiet par kautrīgumu. Gads būs labs ar nosacījumu, ka jūs visu darīsiet paši un piekritīsiet piedāvātajiem apstākļiem. Galvenais šeit ir dialogs ar partneriem.

Koka Suns (1994): gads atvadām no pagātnes. Ieklausieties svešos padomos.

Ugunīgais Suns (1946): Mērkaķa gada nodevība radīja jums sāpīgus ievainojumus. Labākais izārstēšanās veids – laba draugu kompānija.

Zemes Suns (1958): pagātnes attiecības saņems jaunu, spēcīgu impulsu.

Metāliskais Suns (1970): gads ir pilns ar pašcieņas sajūtu.

Ūdens Suns (1982): seksuālu atklāsmju, garīgu meklējumu un utopiju realizēšanas gads.

CŪKA

Kopā ar jūsu partneri vai vīru jūs veidojat laimīgus, ilgtermiņa plānus – un tas ir viens no patīkamākajiem momentiem. Paziņojiet par saviem nodomiem Visumam – tas ir pilns ar iespējām. Papildus tam visam, ceļā radīsies ne mazums kārdinājumu – izvairieties no tiem un nebarojiet ar tukšiem solījumiem to, kurš cenšas iekarot jūsu sirdi. Ja jūs esat vientuļš – esiet piesardzīgi ar īslaicīgām attiecībām, kuras nevar attaisnot jūsu gaidas.

Koka Cūka (1995): mīlestība jūs apciemos negaidīti, un tās dēļ jūs esat gatavi iziet uz kompromisu ar saviem principiem.

Ugunīgā Cūka (1947): tieciet vienreiz vaļā no pagātnes bagāžas un iemācieties sakārtot prioritātes.

Zemes Cūka (1959): гgads, lai pieņemtu spēcīgus un drosmīgus lēmumus.

Metāliskā Cūka (1971): iespējams priecīgs ģimenes papildinājums.

Ūdens Cūka (1983): attiecības, kuras izjauca jūsu personību un valdīja pār jums, modernizējas – izmantojiet šo brīdi un uzstādiet stingras pieļaujamā robežas.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru