Laimīgi pāri par šīm lietām nestrīdas – uzzini, vai ar tavām attiecībām viss ir kārtībā!

Hobiji un laika pavadīšana atsevišķi

Ir viegli sajust atraidījuma un greizsirdības sajūtu, ja tava otra pusīte vēlas pavadīt laiku ar kādu citu cilvēku bez tevis. Tomēr neatkarība ir viena no svarīgākajām attiecību sastāvdaļām.

Pāri, kuriem ir atšķirīgi hobiji un intereses, patiesībā ir daudz laimīgāki nekā tie, kuri ir spējīgi kaut ko darīt tikai kopā. Ja pāris dara lietas atsevišķi, viņiem ir vairāk, par ko runāt – ir interesanti dalīties pieredzē.

Centies nākamreiz nedusmoties uz viņu, ka viņš vēlas pasākt kaut ko bez tevis un pati arī izdomā kādas interesantas lietas, ko jau sen esi vēlējusies izdarīt.

Ģimenes locekļi

Daudziem cilvēkiem ir grūti sadzīvot ar otrās pusītes ģimenes locekļiem, tomēr nav vērts riskēt ar savām attiecībām, par to strīdoties.

Attiecībās ir jānorij šis kamols un jāatbalsta otrs, ja viņš, piemēram, vēlas nedēļas nogali pavadīt ar tevi pie saviem vecākiem. Tas vienkārši ir jādara, un par to nedrīkst kašķēties.

Bērnu audzināšana

Vecākiem bērnu audzināšanas procesā nāksies saskarties ar nevienādām vēlmēm un principiem. Mēs katrs esam audzinātāki citādāk un katrs citādāk vēlamies audzināt savus bērnus, tomēr galu galā pats bērns būs tas, kurš izlems, kāds viņš vēlas būt.

Nestrīdieties par šādām lietām – tā vietā mierīgi izrunājiet, kā atrisināties radušās neskaidrības, lai bērnam nebūtu jācieš no jūsu nevienprātības.

Lasi vēl: Kas nosaka veselīgas attiecības

Mājas darbi

Mājas uzturēšana nav tik viegls pienākums – it īpaši slinkajiem cilvēkiem. Lai arī katram būtu kaut kas jādara lietas labā, dažkārt strīdēšanās par mājas darbiem ir neizbēgama. Šādi strīdi gan vienam, gan otram var likt justies nenovērtētam un nesaprastam.

Kad gribi strīdēties par šādām lietām, atceries, ka tava māja nekad neizskatīsies tik labi, kā tas ir redzams TV ekrānos – un pēc tam godīgi sadaliet pienākumus.

Attiecības ir daudz vērtākas par mājas darbiem.

TV pārraides un seriāli

Esat nonākuši pie strīda par to, kādu seriālu skatīties labāk? Daudz pāru noteikti ir nonākuši šādā situācijā. Tomēr ir jāsaprot, ka šis strīdu veids noteikti iekrīt “nejēdzīgo” strīdu kategorijā.

Ja tu vienmēr esi tā, kura izvēlas, ko skatīties, mazliet atlaid kontroles grožus un ļauj izvēlēties arī otram.

zelt

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru