Labākā garšviela cīņā pret aptaukošanos, bezmiegu, anēmiju, diabētu un daudz ko citu

Palīdz atbrīvoties no parazītiem

No rītiem un vakaros dzeriet šādu maisījumu: tīrs dzeramais ūdens (400 ml) un apmēram 15 g ķimeņu. Lieciet ķimenes ūdenī vārīties tik ilgi, līdz no šķidruma būs palikuši apmēram 100 ml. Lietot nepieciešams pa 20 – 40 ml maisījuma dienā un no parazītiem nebūs vairs ne miņas.

Palīdz hroniskas vemšanas gadījumā

Lai atbrīvotos no hroniskas vemšanas, atliek vien sajaukt vienu ēdamkaroti ceptu ķimeņu ar dabīgu medu, un tāds maisījums būs jāēd pēc katras ēdienreizes.

Ārstē klepu un saaukstēšanos

Ķimeņu antiseptiskās īpašības lieliski palīdz atbrīvoties no krūtīs esošā šķidruma. Tādā veidā iespējams atbrīvoties arī no klepus un uzlabot pašsajūtu saaukstēšanās laikā. Atliek vien uzvārīt nedaudz ķimeņu, nokāst ūdeni un lietot iegūto maisījumu.

LASI VĒL: Lieto šīs 2 mājas garšvielas, lai apturētu sāpes muskuļos un locītavās

Palīdz cīnīties pret bezmiegu

Samīciet banānu un tam klāt pievienojiet apmēram ½ tējkaroti grauzdētu ķimeņu pulvera. Ieteicams ēst vakarā pirms gulētiešanas, lai naktī gulētu kā mazs zīdainis.

Samazina sāpes kuņģī

Lai samazinātu vēdera sāpes, atliek vien savienot trīs gramus ķimeņu pulvera ar glāzi silta ūdens.

Paglābj no anēmijas

Ja organismam trūkst dzelzs, kas var rasties slimību vai grūtniecības dēļ, tad ķimenes tiešām var palīdzēt to atrisināt. Ķimenes ir lielisks dzelzs avots, kas ļoti ātrā laikā paaugstinās organismā esošo dzelzs līmeni.

Palīdz aknu detoksikācijā

Ja ikdienā lietosiet ķimenes, jūsu aknas ilgu laiku būs kā jaunas. Ķimenes veicinās aknu detoksijāciju, izvadot no organisma bīstamos toksīnus un saglabājot aknas veselas.

Aizcietējuma gadījumā

Lai tiktu galā ar aizcietējumu, varat savā uzturā iekļaut šādas sastāvdaļas: ingvera pulveris, ķimenes, karija pulveris un melnie pipari. Tiem klāt pievienojiet sāli un eļļu, pēcāk to visu samaisiet kopā ar rīsiem, lai novērstu aizcietējumu.

LASI VĒL: Mūsu slimības ir uzrakstītas uz sejas. Pilnais slimību saraksts

Palīdz cīņā pret diabētu

Droši drīkstat dzert glāzi tīra ūdens, kas sajaukts kopā ar ķimeņu pulveri. Lietojiet šādu maisījumu vismaz divas reizes dienā, jo tādā veidā jūs samazināsiet cukura līmeni asinīs.

Noteikti dalieties arī ar saviem draugiem!

 

Arī interesanti: Bezmiegs no stresa: ko darīt, ja nevari aizmigt un ir satraukums! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru