Labākā dāvana jaunajā 2018. gadā

Ja jūs jau esat nolēmuši, kur sagaidīsiet jauno 2018. gadu, tad iesakām jau laikus iegādāties arī dāvanas. Dāvanām vajadzētu būt praktiskām, kvalitatīvām un ērtām. Jo suns ciena mājīgumu un komfortu, turklāt vairāk par jebko citu. Jūs spēsiet iepriecināt citus ar gultas veļu, traukiem vai tekstilu, jo šādas lietas vienmēr noder. Jūs savam iemīļotajam cilvēkam varat uzdāvināt kuloniņu suņa formā. Tas spēs nemitīgi atgādināt par jūsu siltajām jūtām pret partneri.

Ko nevajadzētu dāvināt?

Nekādā gadījumā nedrīkst dāvināt neko, kas cilvēku varētu jebkādā veidā aizskart. Piemēram, ķēdīti. Šāda dāvana liecina par dzīvnieka ķēdi, kas atrodas sunim ap kaklu un atņem dzīvniekam brīvību. Ņemiet vērā, ka nevajadzētu dāvināt pat dārgas zelta vai sudraba ķēdes.

Suņi ciest nevar spēcīgas smaržas un aromātus, tādēļ nekādā gadījumā nedāviniet smaržas. Ja mājas saimniecei aromāts nepatiks, viņa varēs sadusmoties. Tādēļ, ja vēlaties dāvināt kādam sev tuvam cilvēkam smaržas, nekādā gadījumā nedariet to laikā no 31. decembra līdz 1. janvārim ieskaitot.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru