Kuras zodiaka zīmes 2017. gadā atradīs sev mīlestību un kuras to pazaudēs. Nākošais gads daudziem mainīs likteni!

Auns

Aunu ugunīgais raksturs pilnībā sakrīt ar Ugunīgā Gaiļa gadu. Nākošais gads būs harmonijas un savstarpējās sapratnes pilns. Auniem personīgajā dzīvē ļoti veiksies. Šis gads būs lieliski piemērots, lai nodibinātu nopietnas attiecības vai apprecētos. Lai iegūtu jaunas romantiskas attiecības, Auniem nopietni jāpievērš uzmanību savam ārējam izskatam un veselībai.

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvjiem nākošais gads paies mierīgi, bez nekādiem pārsteidzošiem notikumiem personīgajā dzīvē. Iespējamas intriģējošas tikšanās, kā arī daudzsološi randiņi, taču tie parasti būs pielīdzināmi gaistošam mirklim. Vērši Gaiļa gadu var uzskatīt par ieskrējienu mīlas frontē nākošajam gadam. Krasas izmaiņas šajā frontē labāk atlikt uz vēlāku.

Dvīņi

No sākuma krasās izmaiņas Dvīņu dzīvē radīs satraukumu. Jaunais gads šiem zīmes pārstāvjiem iesāksies ar šķiršanos vai zaudējumu. Lai gan nav jāsatraucas, šie skumjie notikumi galu galā sniegs labumu. Daudzi Dvīņi savu mūža mīlestību satiks tieši 2017. gadā. Viņiem ļoti svarīgas kļūs gatavošanās izmaiņām un atvērtība visam jaunajam.

Vēzis

Gada sākumā Vēža daba nesaies kopā ar Ugunīgā Gaiļa dabu. Šīs zīmes pārstāvjiem būs jābūt daudz uzmanīgākiem, jo iespējams, ka viņu attiecības ar mīļoto cilvēku drīz tiks pārtrauktas. Tieši šī iemesla dēļ viņiem būs ļoti svarīgi saglabāt un cīnīties par savām attiecībām. Ap pavasari visa vētrainā privātā dzīve ieņems ierastās sliedes.

Lauva

Lepnās Lauvas jaunajā gadā atteiksies no jebkādiem randiņiem un kavalieru kaitinošajām dāvanām. Ugunīgā Gaiļa gads šīs zīmes pārstāvjiem kļūs par pilnīgu dominances laiku viņu attiecībās. Katrs izvēlētais upuris būs viņiem “pa zobam”. Taču skrējiens pēc jaunām romantiskām izjūtās Lauvām neliks mainīt viņu privātas dzīves nostāju.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvjiem daudz svarīgāka būs partnera uzticība un lojalitāte, nekā vētrainas attiecības un jaunas tikšanās. Stiprās un pašpārliecinātās Jaunavas jaunajā gadā nemeklēs kādu, kas spēs uzturēt viņu statusu. Viņām daudz svarīgāka būs esošo attiecību saglabāšana, attīstība un nostiprināšana.

Svari

Parasti miermīlīgie un klusie Svari nākošgad visus pārsteigs. Vienmēr apslāpētās emocijas beidzot nāks gaismā. Zem Ugunīgā Gaiļa spārna Svari jauks prātus pretējā dzimuma pārstāvjiem. Nākošo 12 mēnešu laikā Svari pārtrauks jau esošās attiecības, uz kuru pamata izveidos jaunas, daudz noturīgākas un ilglaicīgākas.

Skorpions

Šīs zīmes smagais raksturs nākošajā gadā kaitēs viņu mīlas attiecībām. Viņu augstais pašvērtējums un egocentrisms atbaidīs jaunas attiecības. Tieši šī iemesla dēļ Skorpioniem būs pašiem krasi jāmainās, ja viņi vēlas kaut ko mainīt savā personīgajā dzīvē. Iemācieties piedot nepilnības un neveiksmes, parādot, ka esat pacietīgi un diplomātiski.

Strēlnieks

Nākošais gads personīgajā dzīvē Strēlniekiem solās būt ļoti kvēlojošs. Mīlas frontē šis gads solās būt pilns ar īslaicīgām attiecībām un sāpīgām šķiršanām. Viņu košā un radošā būtība lieliski saskan ar Ugunīgo Gaili. Īpaši pārpildīta būs mākslas jomā strādājošo cilvēku dzīve.

Mežāzis

Uz citu zodiaka zīmju fona, Mežāzim neies viegli. Lai jaunais gads personīgajā dzīvē būtu tiešām izdevies, viņiem būs jāpievērš pastiprināta uzmanība ārējam izskatam. Pievilcīgs ārējais izskats palīdzēs nepazust pūlī, izceļot savus dotumus un noslēpjot nepilnības. Ieguldītās pūles nebūs veltas, jo Mežāzis jauno gadu pavadīs interesantās tikšanās un romantiskās uzvarās.

Ūdensvīrs

Viņiem nākošais gads tiks pavadīts ģimenes lokā. Daļa Ūdensvīru attīstīs jau esošo ģimenes savienību, bet citi izveidos jaunu. Aktīvie un komunikablie Ūdensvīri ātri un viegli veidos romantiskas attiecības, tik pat ātri tās arī pārtraucot. Viņi pavadīs šo gadu jauna dzīves partnera meklējumos, lai nodibinātu ģimeni.

Zivis

Aukstās Zivis nākošgad iegūs lielisku iespēju savu dzīvi izdaiļot pavisam jaunās krāsās. Viņu personīgajā dzīvē notiks krasas izmaiņas. Viņi būs saistīti ar negaidītām tikšanām, kas notiks vasarā, un pilnībā izmainīs viņu pasauli. Jaunajā gadā Zivis iegūs jaunu, viņiem netipisku un unikālu otro pusīti.

Novēlam jauno gadu pavadīt tikai mierā un saticībā, piedzīvot patīkamus un interesantus mirkļus, iegūt mīlestību, vīt romānus… Īsumā – dzīvot!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru