Kur pēc jūsu domām skatās zirgs? Atbilde atklās par jums kaut ko svarīgu! Momentāns tests

Ja jums liekas, ka zirgs skatās tieši uz jums…

Tas nozīmē, ka jums attīstītāka ir kreisā smadzeņu puslode, un jūs esat loģiskas dabas cilvēks. Jums droši vien ir analītisks prāts, jūs bez problēmām varat koncentrēties ilgstoši uz “rutīnas” uzdevumiem. Un parasti jums viegli padodas atcerēties lielu informācijas apjomu, visdažādāko datu salīdzinājumu, loģiskās ķēdes veidošana, hipotēzes veidošana, numuru un ciparu atcerēšanās utt.

Bet vēl svarīgāk ir tas, ka dzīvē jūs parasti balstāties uz savu loģiku un veselo saprātu. Jūtas un intuīcija jums, protams, arī ir, bet tās nekad nedominē, kad jums nākas pieņemt svarīgu lēmumu. Šajā gadījumā jūs dodat priekšroku labi visu apdomāt un apsvērt visus plusus un mīnusus…

Ja jūs skaidri redzat, ka zirga galva ir vērsta uz horizontu…

Tas nozīmē, ka jums labāk attīstīta ir labā smadzēnu puslode. Tas nozīmē, ka jūs esat radošs indivīds. Simbolus, tēlus, metaforas, alegorijas jūs uztverat daudz labāk,  nekā vienkāršus faktus.

Jums vienmēr viegli ir padevušies “radošie” uzdevumi. Jums nepatīk domāt pēc šablona un jebkurā situācijā jūs cenšaties atrast jaunu, vēl neiemītu taciņu.

Un vēl jūs esat emociju cilvēks. Viegli veidojat attiecības ar jauniem cilvēkiem, bet tikpat viegli uzsprāgstat, kad jūs kaut kas tracina.

Bērnībā jums bija īpašas radošās spējas. Iespējams, jūs labi zīmējāt, iespējams – nodarbojāties ar mūziku. Nu, vai nu jums labi padevās veidot figūriņas no plastilīna. Vai ne tā?

Ikdienas dzīvē jūs dzīvojat kaislībās un vēlmēs. Jūs reti, kad izdomājat savu rīcību vairākus soļus uz priekšu, reti domājat par sekām. Jūsu devīze: “Es gribi – ņem”.

LASI VĒL: Personības tests: izvēlieties taureni un uzziniet savas dvēseles noslēpumus!

Attiecībās ar citiem cilvēkiem jums ne viss ir tik gludi, kā gribētos. Tāpēc, ka precēties jūs varat tikai aiz mīlestības un nekā “aiz aprēķina”. Un draugus jūs izvēlaties viņu personīgo īpašību dēļ, un nevis dēļ viņu stāvokļa sabiedrībā.

Un, ja nu es viegli varu “pārslēgties” no viena veida uz otru?

Tas nozīmē, ka jums aptuveni vienādi labi ir attīstītas abas smadzeņu puslodes. Un jūs sevī apvienojat divu cilvēku veidu priekšrocības. Kas tāds notiek ļoti, ļoti reti, tā kā, ja jūs par savu rezultātu esat pārliecināti – mēs jūs no sirds apsveicam!

Būt par tik harmonisku personību, ar tik ideālu līdzsvaru starp prātu un jūtām – tas pats par sevi ir sasniegums un neparasta parādība!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru