Kūka “Melnais princis” – visu tautu kārums visos laikos!

Kūka “Melnais princis” Recepte soli-pa-solim

  1. Bļodā samaisām visas sastāvdaļas mīklai, izņemot miltus, un sakuļam ar mikseri. Pēc tam pamazām pievienojam miltus, un iemaisām ar karoti, lai mīkla kļūtu pēc konsistences līdzīga skābam krējumam.
  2. Izlejam mīklu uz plāts, kas iesmērēta ar sviestu, un cepam cepeškrāsnī 180°С, līdz sērkociņš, kas iebāzts mīklā, izņemot ir sauss.
  3. Kamēr biskvīts cepas, taisām glazūru. Katliņā izkausējam sviestu, pievienojam skābo krējumu, cukuru un kakao. Nepārtraukti maisot, sildām masu, līdz tā kļuvusi viendabīga.
  4. Atdzisušu biskvītu sagriežam 2 daļās.
  5. Uz pirmo biskvītu izsmērējam ievārījumu (var smērēt iebiezināto pienu, kas saputots ar sviestu), pēc tam uzliekam otru biskvītu un pa virsu uzlejam glazūru.

Ļaujam kūka 1 stundu nostāvēties, un pēc tam liekam galdā pie ģimenes tējas dzeršanas. Jūsu tuvinieki būs apmierināti, bet jūs nepavisam nebūsiet nogurusi, to gatavojot!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru