Ko tomēr nozīmē sieviešu poza? Veiciet šo mini-testu

preje5nwrgА — Jūs esat līdzsvarota, praktiska, pacietīga. Visi atzīst, ka draudzībā jūs esat lojāla un vaļsirdīga. Zināms vēsums ārējā izskatā dažreiz jums traucē uzlabot attiecības ar apkārtējiem.

B — Jums patīk atrasties uzmanības centrā. Jums ir aktīvs temperaments, jūs zināt, ko gribat, un to sasniedzat. Jūsu inteliģence un spēcīgais raksturs izpaužas tā, ka jūs uzskatu izteikšanā izrādāt elastīgumu un nepieciešamo skaidrību. Apburoša, par sevi pārliecināta, jūs netiecaties būt padevīga un dodat priekšroku valdīt.

C — Jums ir grūti atteikties no kāda nodoma vai idejas īstenošanas. Tomēr esiet piesardzīga, vai nu rakstura stingrums var nostāties pret jums, vai arī jūs nespēsiet būt elastīga, saziņā ar apkārtējiem.

D — Jūs esat godkārīga un bieži nepacietīga savu nodomu un plānu īstenošanā. Azartisks, pietiekoši uzbudināms temperaments pamodina jūsos uzņēmīgumu. Jūsu komunikāciju spējas, enerģiskums un dinamiskums ir jūsu trumpji, bet reizi pa reizei vajadzētu apvaldīt savu temperamentu.

E — Šāds kāju stāvoklis īpaši bieži sastopams ļoti ieturētām sievietēm, kuras nav pietiekoši pārliecinātas par sevi un pat ir neizlēmīgas. Tādas īpašības var izraisīt paaugstinātu interesi pret sievieti. Var būt, ka jūs uzskata par pārlieku sarežģītu personību. Pateicoties savam pievilcīgumam un takta sajūtai, jums izdodas panākt to, lai jūs novērtētu pienācīgi.

F — Neatkarīgi no tā, kuru kāju jūs liekat virspusē, jūs esat par sevi pārliecināta. Sieviete, kura māk dzīvot un māk šo spēju izmantot – jūs, ko jūs par sevi pastāstāt.

G — Jūs esat patiesa, godīga, un tāpēc jūsu tiešums apkārtējos nekaitina. Jums ir raksturīgas tādas īpašības kā metodiskums, pedantiskums, iedzimta tieksme pēc kārtības, kas reizēm robežojas ar māniju. Ārēji jūs izskatāties nedaudz pavēsa, bet tas ir mānīgs iespaids. Jums ir zelta sirds.

H — Jūs esat atturīga un noslēgta, ieņemat nogaidošu pozīciju un visbiežāk atrodaties aizsardzības pozīcijā. Neesat spējīga paciest pat vismazāko pārmetumu, tik pārlieku jūtīga ir jūsu daba. Apkārtējie baidās no jūsu reakcijas un izvairās uzsākt ar jums sarunu. Šis kontaktu trūkums rada jūsos izolētības sajūtu.

I — Jūs esat ļoti neizlēmīga, pārlieku pedantiska, un tas jūs sarūgtina, bet jūs neko sev nevarat padarīt. Izvairāties no cilvēkiem un bieži pavadāt laiku vienatnē. Un tomēr jūs tik smalki pārzināt sevi un cilvēkus, ka spējat dot pat ļoti smalku analīzi. Tiecaties pārvērtēt savas spējas.

J — Jums ir valdonīga, greizsirdīga daba. Jums patīk vienmēr un visur būt pirmajai, dominēt pār apkārtējiem, ar jums nav viegli kontaktēties. Kas attiecas uz iespējamām pārmaiņām, it īpaši jūsu personīgajā dzīvē, tad šeit jūs izrādāt neizlēmīgumu.

Avots: misstits.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru