Ko slēpj sievietes?

MĒS BAIDĀMIES IEVAINOT PARTNERA PAŠCIEŅU

Nekad nesāciet ar vienu no visdraudošākajām frāzēm: “Mums ir jāparunā par mūsu attiecībām!” Lai kā tu viņu grozītu, tā skan biedējoši, un turklāt vēl parāda sarunbiedram, ka jūs esat gatavi nevis problēmas risināšanai, bet gan sarunai paaugstinātos toņos.

Mēs esam pieraduši uzskatīt, ka runāšana par problēmām gultā nozīmīe, ka ar attiecībām kaut kas nav kārtībā. Lai neapvainotu partneri, sāciet sarunu maksimāli maigi: “Man patīk mūsu intīmā dzīvē, man patīk mīlēties ar tevi, bet es gribētu kaut ko ar tev apspriest…”

Nesāciet ar kritiku: pastāstiet par to, kas jums patīk, kas sagādā baudu. Negatīvais var partneri aizvainot, un viņš vienkārši neuztvers to informāciju, kuru jūs cenšaties viņam sniegt.

LASI VĒL: Sieviete adoptēja savas draudzenes četras meitas, jo draudzene nomira… Runā, ka sieviešu draudzība nepastāv

Noteiktā attiecību posmā tādas atklātas sarunas var jūs satuvināt, un kopīga problēmu pārvarēšana sniegs iespēja atvērties pašam un no jauna paskatīties uz partneri. Turklāt jūs sapratīsiet, pie kā tieši jums ir jāpiestrādā attiecībās, un izrādīsiet gatavību to darīt.

MĒS BAIDĀMIES, KA VĪRIETIS MŪS NOSODĪS

Nav svarīgi, par ko konkrēti mēs runājam ar partneri, mūsos ir bailes tikt gan fiziski, gan emocionāli atgrūztām. Sabiedrībā joprojām dominē spēcīgas pārliecības par to, ka sievietes intīmu nelūdz, bet to vienkārši saņem. Tas viss noved pie stereotipiem par “labajām” un “sliktajām” meitenēm, kas liek meitenēm domāt: runājot par savām vēlmēm, viņas rīkojas nepareizi.

Ja jūs uzskatāt, ka vīrieši spēj lasīt domas, tad jūs maldāties. Aizmirstiet par telepātiju, par savām vēlmēm runājiet tieši. Neveikli mājieni iedarbosies daudz sliktāk, nekā godīga un atklāta saruna. Bet esiet gatavi tam, ka, iespējam, jums vajadzēs par teikto atgādināt. Tas nenozīmē, ka viņam ir vienalga – uzbudināts vīrietis var aizmirst par niansēm, kuras jūs kaisles uzplūdā esat minējusi.

Intīmam ir jāpārstāj būt jums par svētu un aizliegtu tēmu. Nebaidieties no sava ķermeņa vēlmēm! Viss, kas jums ir vajadzīgs – ir sākt runāt. Un obligāti izdariet tā, lai vārdi nebūtu pretstatā ar darbiem. Pēc sarunas nekavējoties dodieties uz guļamistabu.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru