Ko sērojoši cilvēki grib, lai jūs zinātu Ziemassvētkos. Esiet pret viņiem laipnāki!

3. Sociālā izolācija.

Bet tas viss nenozīmē, ka jums jāatstāj cilvēks vienatnē ar savām sāpēm un zaudējumu. Tieši pretēji, uzaiciniet viņus uz kafiju, kino vai pastaigu dabā. Klausieties visu, ko viņš saka, nepārtrauciet.

Jūs varat kopā aiziet uz baznīcu un palūgties. Ziemassvētki – ir par atbalstu un mīlestību, bet nevis par dekorācijām un ballītēm.

4. Asaras nav problēma.

Vairumam no mums sāpēs parādās asaras, jo īpaši tajos brīžos, kad mēs to vismazāk gaidām. Un tas samulsina apkārtējos. Bet asaras nav nekas negatīvs, bet gan dāvana no Dieva, kas palīdz tikt galā ar dziļām zaudējuma sāpēm.

Ļaujiet šādiem cilvēkiem saprast, ka viņi var uzvesties dabīgi, jo šādos brīžos jūs kļūstat viņiem par atbalstu.

5. Ziemassvētki vairāk nesaistās ar izklaidēm.

Cilvēki, kas atrodas sērās, jūt nogurumu un ir izbrīnīti, kā cilvēki apkārt var priecāties. Viņiem izmisīgi nepieciešama Kristus klātbūtne, lai pārvarētu savu vientulību un izmisumu.

LASI VĒL: Maskas, zem kurām Zodiaka zīmju vīrieši slēpj savas vājības

Ziemassvētki sniedz lielo cerību uz glābšanu, uz mūžīgo dzīvību, un šī cerība mums jādala ar sērojošiem cilvēkiem. Kā rakstīts Bībelē: “Dievs nožāvēs visas asaras no viņu acīm, nāves vairs nebūs, nedz bēdu, nedz vaidu, nedz sāpju vairs nebūs, jo, kas bija, ir pagājis.” (Atklāsmes 21:4)

Bet ko jūs domājat šajā sakarā?

avots: desiringgod.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru