Ko darīt, ja jums uzraksta bijušais?

Kad es beidzot nolēmu apgriezt marioneti kontrolējošās auklas, viņš zaudēja pār mani kontroli, tādēļ centās kontrolēt to, ko par mani domā citi. Viņš palaida visdažādākās baumas par mani, cenšoties ietekmēt citu cilvēku uzskatus par mani. Viņš pazemoja manu vārdu, padarot mani par mūsu attiecību šķiršanās iemeslu, it kā es biju tā, kas ienesa attiecībās ļaunumu. Es vēlāk vēl vairāk gribēju paskaidrojumus no viņa puses, vēlējos zināt, kādēļ viņš tā darīja.

Pagāja dienas, nedēļas, mēneši, un es beidzot sāku attapties. Kļuvu daudz laimīgāka, pārliecinātāka par sevi, daudz brīvāka. Es virzījos uz priekšu, tādēļ arī brīžos, kad man zvanīja telefons, beidzu cerēt, ka tas varētu būt viņš.

Taču kādu dienu tas bija viņš.

Katrās attiecībās meitenes gaida, kad piedzīvos trīs maģiskos vārdus, taču pēc šķiršanās šie trīs maģiskie vārdi mainās pret “Tev bija taisnība”.

Pirmkārt, paldies, jo man tiešām bija taisnība. Taču ko tu ar to vēlies pateikt? Pēc ilgas apspriešanās ar draudzenēm mēs secinājām: Pie velna viņu!

Kad jums raksta bijušais, turklāt ziņas, par kurām jūs vairs necerējāt, nekādā gadījumā neatbildiet viņam! NEKAD! Ja vien tās nav garas īsziņas un atvainošanās zvani, tad viņš nejūt savu vainu – vienkārši atkal “uzar zemi”.

Dīvaina īsziņa no manējā puses: “Tev bija taisnība”. Tas vienkārši ir vēl viens manipulācijas veids, ar kuras palīdzību viņš cenšas noskaidrot, vai jums vēl ir palikušas jūtas. Viņš jums raksta ar domu, ka jūs atbildēsiet un viņš sapratīs, ka jums vēl nav galīgi vienalga par viņu. Viņš nevēlas, lai jūs pilnībā par viņu aizmirstu.

Tie, kas vēlas visu kontrolēt, patiesībā ir ļoti vāji un atkarīgi cilvēki. Šādi viņi vienkārši cenšas justies labāk. Visticamākais, ka viņam vienkārši bija slikta diena, jo tika aizvainots viņa ego, tādēļ viņam vajag veidu, kā pacelt savu pašapziņu.

Viņš noteikti domāja, ka viņam atliks tikai pirkstiņu pakustināt, lai jūs jau skrietu pie viņa. Kā tad! Lai tak viņš iet ratā!

Dāmas, jūs esat pārāk gudras, pārāk skaistas un pārāk vērtīgas, lai uzķertos uz šo. Atcerieties, kam jūs esat izgājuši cauri viņa dēļ. Jūs esat pelnījušas daudz vairāk!

Jūs dabūjāt to, ko gribējāt: viņš jums uzrakstīja. Ļaujiet viņam saprast, ka esat izlasījusi viņa ziņu, bet pēc tam nobloķējiet viņa numuru. Tagad jūs pašas kontrolējat savu dzīvi!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru