Kāpēc vīrieši ar jums neiepazīstas

1. Jums ir zems “pieejamības līmenis”.

Šis līmenis nosaka ne tikai, cik daudz vīrieši ar jums ir iepazinušies, bet arī to kvalitāti.

— Iepazīšanās jomā daudz kas meiteni padara pieejamu,  – stāsta Edvards. – Bet pats galvenais laikam ir tas, ko viņa velk mugurā, kā sevi pozicionē noteikto apstākļos, vai viņa smaida, vai nē, kādā sabiedrībā atrodas, un vispār, kāda ir viņas ķermeņa valoda.

2. Jūs neesat gatava iziet no savas komforta zonas.

Vīrietis, par kuru viņa sapņo, atrodas ārpus viņas komforta zonas, un tāpēc, lai viņu satiktu, viņai ir jāizdara tas, ko viņa parasti nedara vai arī negrib darīt.

3. Jūs esat pārāk virspusīga.

Vīriešiem ir nepieciešamas vizuālas norādes, un ne tikai par to, vai sieviete ir pietiekoši laba, lai ar viņu iepazītos, bet arī, vai viņa ir pietiekoši atvērta, lai ar viņu iepazītos. Un to, ko jūs uzskatāt par smalku mājienu, viņš var vispār nepamanīt. Pasakiet viņam priekšā nedaudz tiešāk.

4. Jūsu panika acu kontakta laikā.

“Es ļoti bieži pamanu to, kā sieviete cenšas noķert vīrieša skatienu, bet, tikko tas ir noticis, viņa burtiski nobīstas. Tas sabojā ne tikai viņas sejas izteiksmi, bet arī sūta vīrietim nepareizu signālu, ka viņš sievietei neliekas interesants. Tas pats notiek arī tad, kad sieviete ir pārāk domīga – tad viņa izskatās ne pārāk pievilcīga, lai ar viņu iepazītos. Tāpēc sievietes – vienkārši atslābinieties.

5. Jums ir sakrustotas rokas.

Šī ir ļoti bieža kļūda, un patiesībā tas ir aizsargmehānisms, kad noteiktos apstākļos jums nav ērti. Un vīrietis to var uztvert tā, it kā jūs cenšaties no visa norobežoties.

6. Jūsu ķermeņa valoda nav draudzīga.

Bet, kas patiesībā ir svarīgi: smaids, atvērta ķermeņa valoda – ērti justies savā ķermenī un apkārtējā vidē, pieliekties tuvāk vīrietim un klausīties viņā, pagriezties uz tā cilvēka pusi, kurš jums patīk.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru