Kāpēc maksāt vairāk: vai jūs spēsiet atšķirt kleitu, kas maksā 50 dolārus no kleitas, kas maksā 5 000 dolārus?

Pa kreisi: kleita ar plisētiem atšuvumiem, kas veiksmīgi izceļ vidukli, un līdz zemei krītošiem svārkiem ar izgriezumu, pieder autoram J. Mendel un maksā 5 225 dolārus.

Pa labi: kleita “Samantha” no Debenhams kolekcijas ir līdzīga modelim pa kreisi, bet maksā vien 510 dolārus.

Pa kreisi: romantiska midi kleita no itāļu zīmola Valentino, kuras vērtība ir 4 191 dolāri, veidota no ziloņkaula krāsas mežģīnēm. Modelim ir izsmalcināta jostiņa, kas izceļ vidukli, paplatināti svārki un izsmalcināti zīda apakšvārki.

Pa labi: mežģīņu maksi kleita no Joanna Hope, kuras cena ir vien 68 dolāri. Brīvais piegriezums un odere ļauj modeli pielāgot savai figūrai.

Pa kreisi: Azzedina Alaïa – viena no pasaules zvaigžņu iecienītākā modes dizainera radījums. Modelis, kas radīts no baltas, biezas kokvilnas un papildināts ar izsmalcināti izšūtām lapiņām, jums izmaksās 6 590 dolārus.

Pa labi: kleita no ASOS Bridal atšķiras ar pieticīgāku dizainu, toties tās vērtība ir vien 187 dolāri.

Pa kreisi: mežģīņu kleita ar aplikācija no tilla pieder Veras Vongas darinājumiem priekš David’s Bridal. Modelis atšķiras ar brīnišķīgi izsmalcinātu siluetu un ir viens no dārgākajiem kolekcijā – kleitas vērtība ir 1 983 dolāri.

Pa labi: skaista alternatīva no zīmola ASOS par 311 dolāriem.

Pa kreisi: smalka, apspīlēta kleita no Viktorijas Bekhemas, kurai ir izsmalcinātas plecu lentītes un izgriezums, un kuras vērtība ir 4 170 dolāri.

Pa labi: kāzu kleita no Hartley Monsoon ar izgriezumu uz muguras, izrotātu ar mežģīnu ielaidumiem, varat iegādāties par 372 dolāriem.

Pa kreisi: maiga persiku krāsas kleita no Topshop kolekcijas. Pagaidām tā vēl nav pārdošanā, bet nākotnē tās vērtība sastāda no 436 līdz 990 dolāriem.

Pa labi: Aleksandra Makvīna tērps, kas veidots no maigi rozā zīda ar izsmalcinātu siluetu un elegantu izgriezumu, maksā 5 275 dolārus.

Pa kreisi: kāzu kleita no Debenhams ar brīvu siluetu un piemērotu ņieburu par 297 dolāriem.

Pa labi: gatavota no vilnas un zīda sajaukuma, modelis “Maury” no zīmola Roksanda – brīnišķīga izvēle mūsdienu līgavām, kuras vērtība ir 3 603 dolāri.

Pa kreisi: modes nams El Saaba ir slavens ar saviem izsmalcinātajiem audumiem un uzmanību detaļām. Baltā maksi kleita, kas veidota no guipure mežģīnēm ar izsmalcinātu siluetu, jums izmaksās 6 383 dolārus.

Pa labi: kāzu kleita no Debut ar ziedu mežģīnēm, elegantu dekoltē formu un plisētiem svārkiem maksā 198 dolārus.

Pa kreisi: baltas krāsas kleita no Net-a-Porter, kuras vērtība ir 3 985 dolāri. Izgatavota no neilona un papildus interesantu drapējumu.

Pa labi: kāzu kleita no Monson firmas ar noņemamu augšu un bez lencītēm. Cena 621 dolārs.

Pa kreisi: kleita no ASOS kāzu kolekcijas ar augstu apkaklīti maksā vien 137 dolārus.

Pa labi: kāzu kleita ar ekskluzīvu augšu no David’s Bridal’s kolekcijas par 843 dolāriem. Kā jūs redzat, daudzas “budžeta” kleitas ne ar ko nav sliktākas par slavenu pasaules modes dizaineru darinājumiem, bet dažos gadījumos ir pat skaistākas! Tad, kāpēc gan maksāt vairāk?

Avots: marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru