Kam paredzētas šīs lietas? Esam pārliecināti, ka nemaz nezināt!

Caurumiņš uz Chupa-Chups kociņa

Tiek uzskatīts, ka šis kociņš var glābt dzīvību, jo aizrīšanās gadījumā, kamēr pie cietušā vēl tikai brauc mediķi, tas var palīdzēt elpot. Drošības apsvērumu dēļ ledeņu kātiņa vidus ir tukšs (pēc caurules principa), bet speciālais caurumiņš, kas atrodams uz kātiņa gala, paredzēts labākai konfektes nostiprināšanai. Kad karamele vēl ir šķidra, tā ietek iekšā šajā caurumiņā un sacietējot nostiprina ledeni pie kātiņa.

Bikšu buktes

Bikšu ieloces modē ienāca 19. gadsimta beigās, un kopš tā laika saglabā savu aktualitāti. Iemesls, kādēļ tādas radās, nebūt nav saistīts ar modes tendencēm. Lieta tāda, ka tolaik labākos kostīmus šuva Eiropā, jo īpaši Anglijā. Lai arī citu valstu pārstāvji varētu nēsāt augstas kvalitātes apģērbu, to eksportēja pāri jūrai. Tā kā šādi pārvadājumi bija ļoti dārgi, konteineros centās salikt pēc iespējas vairāk bikšu. Gala rezultātā pēc tik ilgas pārvadāšanas biksēs izveidojās šādas buktes, kuras nu nekādi neizdevās vairāk pat izgludināt.

Svītriņas uz dažādām ziedēm un zobu pastām

Mūsdienu ticējumi vēsta, ka melnā svītriņa liecina par to, ka produkta sastāvā ir tikai ķīmija, bet zaļās svītras liecina par produkta dabīgajām izejvielām. Taču tā nav taisnība! Šo svītriņu krāsas ir atkarīgas no saiņošanas mašīnas, lai tās ražošanas laikā spētu identificēt produktus.

Kabatiņa apakšbiksēs

Mistiskās kabatiņas uz sieviešu apakšbiksēm mūžam ir bijusi īsta mistērija ikvienai dāmai. Daudzas tā arī atceras un asociē šos auduma gabalus kā kabatas. Taču ko lai tur uzglabā?

Patiesībā tas ir ielaidums – apakšveļas elements, kas pagatavots no dabīgām izejvielām. Šādam elementam ir jābūt neatņemamai apakšveļas sastāvdaļai, kas palīdz novērst iekaisumu vai jebkādu citu infekciju rašanos dzimumorgānos, kas rodas sintētiska materiāla kontaktā ar ādu. Tā kā to nav iespējams piešūt abos galos, izveidojas tā saucamā “kabatiņa”.

Uz mugursomas esošais rombs

Noslēpumainais robiņš, kas ir kļuvis par daudzu mugursomu neatņemamu sastāvdaļu, galvenokārt paredzēts tūristiem pārgājienos. Dubultā atvere palīdz šajā vietā piesiet aukliņas, pie kurām piekārt jebko, ko nepieciešams pārvadāt, lai rokas paliktu brīvas. Taču ādas detaļas ļoti ātri samirka un palika trauslākas, tādēļ pavisam drīz tos sāka taisīt no plastmasas un hipalona. Pie tiem joprojām iespējams piesiet, piemēram, krosenes.

LASI VĒL: Noderīgi padomi saudzīgai melnās veļas mazgāšanai. Noteikti noderēs

Ceram, ka mums izdevās jums mazliet atvērt acis un palūkoties uz lietām no cita rakursa! Pastāstiet par šo arī saviem draugiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru