Kaimiņi viņus sauc par nežēlīgiem, tāpēc ka viņiem ir bērns; Jūsu domas?

good-familyTas varēja būt klasisks stāsts par diviem mīlošiem cilvēkiem, kuri uzsāk ģimeni, bet tā nenotika …

Saimons Mūrs (Simone Moore) piedzima ar Trečera Kolinsa (Treacher Collins) sindromu, kas skar 1 no 50 000 bērniem. Viņš ir pilnīgi normāls cilvēks, ja neskaita to, ka viņa vaigu kauli tā arī nekad neattīstījās un viņš ir kurls. Savu sievu, Vikiju, viņš satika zīmju valodas nodarbībā.

Viņi uzreiz sajuta spēcīgu saikni un drīz pēc tam apprecējās. Viņi vēlējās arī īstu ģimeni, kurā ir bērniņš.

0Ārsti nespēja noteikt, vai viņu bērniņam varētu būt Trečera Kolinsa sindroms vai nē. Pēc bērniņa ieņemšanas, atklājās, ka meitenīte jau aug ar šo sindromu, bet abi vecāki nolēma viņu paturēt tik un tā.

Viņu kaimiņi nepriecājās par šādu lēmumu.

“Viens no mūs kaimiņiem izteicās, ka mēs esam “nežēlīgi”, ka laižam pasaulē ko tādu,” stāsta Vikija. “Cilvēki paši ir pārāk nežēlīgi un neiejūtīgi. Ir bijuši gadījumi, kad mēs ejam pa ielu un cilvēki apstājas, šķērso ielu vai izsaucas “fui!”.”

Ārsti bija devuši “zaļo gaismu” ģimenes uzsākšanai, tāpēc jaunajiem vecākiem nerūpēja tas, vai viņu meitiņai būs šis sindroms vai nē, jo tas neapdraud dzīvību un viņai vienmēr būs apkārt cilvēki, kuri viņu mīlēs.

00

Cilvēki, raugoties uz viņiem, ar acīm meklē “skaistumu”, bet paši ir tik akli, ka neredz, cik ļoti šajā ģimenē valda mīlestība.

dzent

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru