Kādus noziegumus spēj pastrādāt katra Zodiaka zīme

Jaunava

Jaunavas ir īstas perfekcionistes, viņu skaudība par citu panākumiem varētu novest līdz pretinieka slepkavībai vai pašnāvībai. Jebkurā gadījumā, iznākums būtu dramatisks, seriāla cienīgs.

Svari

Svari ir taisnības cīnītāji. Cietumā tie varētu nonākt viena iemesla dēļ – par piedalīšanos protestos vai masu nekārtībās.

Skorpions

Skorpions nebīstas no smaga darba, tomēr dod priekšu nesmērēt rokas. Ja viņš sagribēs kādu nogalināt, tad visdrīzāk noalgos kādu slepkavu, kas viņa vietā pastrādās netīro darbiņu.

Strēlnieks

Pati jautrākā un provokatīvākā zodiaka zīme. Maksimums uz ko tā ir spējīga – nozagt kādu automašīnu un doties ar to ceļojumā. Un nez kāpēc tas ir ļoti pārliecināts, ka nekad netiks pieķerts.

Mežāzis

Mežāzis ir spītīgs,  augstprātīgs un ar ledus sirdi. Viņa sejas izteiksme varētu nepatikt apkārtējiem. Agrāk vai vēlāk kāds sagribēs Mežāzi gāzt no troņa. Ja arī viņu arestēs, tad par uzbrukumu vai kautiņu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs atšķiras ar prāta spējām un viltīgo dabu. Viņu varētu nosaukt par neprātīgu, bet noteikti ne par stulbu.  No viņa iznāktu īsts sērijveida slepkava – nenotverams un nežēlīgs.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru