Kāds ziediņš esat jūs? Noskaidrojiet to pēc savas Zodiaka zīmes!

Vērsis – kumelītes. Jūs, tieši tāpat, kā šis ziediņš, reti kad mēdzat atgrūst no sevis cilvēkus. Viņi nevar nosaukt iezīmes, kuras jūsos viņiem tik ļoti nepatīk, taču arī savu dzīvi bez jums tie iedomāties negrib. Tas ir dabas dots pievilkšanās spēks.

Dvīņi – pulkstenītes. Tie nemēdz augt vienatnē. Tas ir saistāms arī ar Dvīņu spējām prātā vienlaikus izstrādāt atbildes uz vairākiem jautājumiem, problēmām, arī izveidot pārdzīvojumos…

Vēzis – rozes. Jums piemīt tās īpašības, kuras lielākā daļa cilvēku ciena. Tieši tas arī piesaista viņus pie jums. Turklāt jūs cenšaties ievērot tādu dzīvesveidu, lai nepiepildītu savu dzīvi ar negatīvismu un nevēlamām rīcībām.

Lauva – lilijas. Dabīgs pārākums un vēlme būt labākiem par pārējiem – neatņemamas Lauvu rakstura iezīmes, kas padara šīs zīmes pārstāvjus ļoti līdzīgus lilijām. Taču šie ziedi, tāpat kā paši cilvēki, patīk tuvu ne visiem. Daudzus atvaira šo ziedu spēcīgais aromāts, no kura mēdz sāpēt galva. Arī par Lauvām bieži mēdz sūdzēties, jo viņi nebeidz savas bezgalīgās runas, kuras grozās tikai par un ap sevi.

Jaunava – orhideja. Šie ziedi ir ļoti cimperlīgi, jo tiem ir nepieciešama strikta kārtība un visu noteikumu ievērošana, kuri ir ļoti nepieciešami viņu attīstībai un dzīvošanas apstākļiem. Arī Jaunavas spēj izjust mieru un labsajūtu tikai tad, kad viss ir nostājies savās vietās.

Svari – vijolītes. Jūs esat atvērts cilvēks, ar kuru ļoti patīkami komunicēt. Daudzi cilvēki uzskata jūs par lieliskiem sarunu biedriem. Jūs noteikti esat pamanījuši, ka cilvēkiem nezināmu iemeslu dēļ patīk vijolītes. Tāpat ir ar Svariem!

Skorpions – kaktuss. Šķiet, ka šeit viss ir labi saprotams. No ārienes Skorpioni pielīdzināmi kaktusiem, kas visus atvaira. Taču tie, kas sadūšosies ar viņiem sadzīvot, redzēs Skorpionu ziedēšanu.

Strēlnieks – neļķes. Šī zīme tiek uzskatīta par uzticamības simbolu. Turklāt Strēlnieki bieži vien mēdz pārsteigt, tādēļ ar viņiem nekad nebūs garlaicīgi.

Mežāzis – pasiflora. Izklausās neparasti, vai ne tā? Tas viss saistāms ar to, ka arī šīs zīmes pārstāvji ir cilvēki ar ļoti neparastu dabu. Viņi vienmēr cenšas izcelties sabiedrībā. Visbiežāk tieši viņu oriģinālākais ārējais izskats palīdz viņiem būt tik unikāliem.

Ūdensvīrs – tulpes. Tulpju krāsu gammas nebeidz mūs pārsteigt! Paejot garām tulpju stendiem, tā vien gribas smaidīt, jo šie ziedi ir ne tikai skaisti, bet arī ļoti patīkami smaržo. Tāpat ir arī ar Ūdensvīriem, kas ar savu neizsmeļamo radošumu ir īstie iedvesmas avoti citiem.

Zivis – maijpuķītes. Šie ziediņi ir ļoti noslēpumaini, apmēram tādi paši, kā Zivis. Ne visi spēj saprast viņu patieso dabu, taču tik pat daudz cilvēku nespēj izskaidrot iemeslu, kādēļ šīs zīmes pārstāvji tik ļoti pievelk. Viņu noslēpumainība un romantiskums burtiski māna pie sevis…

Kā redzat – jebkura Zodiaka zīme ir līdzīga kādam no dabas skaistākajiem ziediem. Atcerieties, ka savas labās īpašības jāprot izcelt, lai patiešām spētu ziedēt!

Dalieties arī ar citiem lasītājiem!

Avots: marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru