Kādi jūsu ”trūkumi” padara vīriešus gluži vai trakus? Skaitļi nemelo!

Liekais svars

Daiļā dzimuma pārstāvju vidū viens no lielākajiem kompleksiem ir liekais svars. Žēl, ka sievietes par to tik ļoti satraucas, jo patiesībā apaļīgas formas vīriešiem spēj priecēt acis. Protams, vienmēr ir jāspēj atcerēties arī par savu veselību.

Etiķete

Meitenei noteikti nav jāuzvedas kā karaliskās ģimenes loceklei. Droši atmetiet speciālos galda piederumus un neskaitāmās dažāda veida vīna glāzes, jo vīriešiem tiešām tas viss nerūp.

Tieksme pret vīriešiem

21.gadsimta aizspriedumi – ja sieviete ir ieinteresēta vīrietī, viņas atklātība tiek uzskatīta par nepieņemamu. Patiesībā šāda atklātība vīriešus tikai piesaista un reizēm pat uzbudina.

Slinkums

Tīrīšana, kārtošana, mazgāšana, ēst gatavošana… Hiperaktivitāte un nevajadzīgā izrādīšanās vīriešus tikai nogurdina. Protams, tas nenozīmē, ka pieļaujama vairāku centimetru putekļu kārta uz plauktiem un citām virsmām, bet nevajag arī pārspīlēt.

Skarbums

Jau no sākta gala sievietēm iedvesmoja būt vājām un maigām, taču ne katram vīrietim ir vajadzīga tāda sieviete. Sarunas par futbolu un biznesu tikai nostiprinās jūsu attiecības, padarot sievu ne tikai par savu partneri, bet arī par labāko draugu.

Pastāstiet par šo arī savām draudzenēm!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru