Kādam ir jābūt jūsu 2017. gada galvenajam mērķim, balstoties uz jūsu Zodiaka zīmi

Auns – veselība un sports

Šajā gadā jums ļoti noderēs nodarbošanās ar sportu. Pārskatiet savu dzīvesveidu, pamainiet uzturu, un ar laiku manīsiet, kā uzlabosies ne tikai pašsajūta, bet arī dzīves kvalitāte kopumā. Turklāt, gan jūsu karjera, gan sadzīve kļūs daudz organizētāka.

Vērsis – mīlestība, mīlestība un vēlreiz mīlestība

Šis gads būs veiksmīgs jūsu attiecībās ar partneri. Ja esat jau precēti, tad satuvināsieties ar savu dzīvesbiedru vēl vairāk. Mīlestība dzīvos jūsos, radot daudz laba visapkārt. Šajā gadā jums būs tik daudz mīlestības, ka tā pārpildīs jūsu dzīvi un padarīs to daudz skaistāku.

Dvīņi – stabilitāte un organizētība

Ir pienācis laiks beidzot apsēsties, visu kārtīgi apdomāt un izdarīt tā, kā jūs to patiešām vēlaties. Iespējams, ka pārvāksieties uz jaunu vietu, kas ar laiku kļūs par jūsu mājām. Tiem, kam dzīvē jau ir stabilitāte, šis laiks būs paredzēts savas dzīves organizētības ieviešanai.

Vēzis – parādīs sevi darbā

Nav nepieciešams nemitīgi bēgt no atbildības, nebaidieties izrādīt iniciatīvu. Ja jums palūgs izdarīt kaut ko pavisam jaunu, neļaujiet iekšējām bailēm jūs apstādināt. Jūs iemācīsieties daudz jauna un pēcāk leposieties par sevi, ka izmantojāt dzīves sniegtās iespējas.

Lauva – laiks pelnīt naudu

Jā, nauda nepavisam nenāks viegli. Lai nopelnītu naudu, nāksies reizēm rast kompromisu ar vadību un arī piepūlēties. Zvaigznes nesīs labklājību jūsu finansiālajam stāvoklim, tādēļ saņemieties pacietības un mērķtiecību, lai gada beigās sev par to pateiktos.

Jaunava – iepazīstieties ar jauniem cilvēkiem

Šis gads būs pilns ar jaunām tikšanām, sarunām un jautrību. Esiet daudz vienkāršāki, jo neviens nav ideāls! Nenovērtējiet cilvēkus uzreiz, vienkārši pieņemiet viņus tādus, kādi ir. Iespējams, ka šo cilvēku vidū atradīsiet vienādi domājošus cilvēkus.

Svari – esiet laimīgi!

Protams, laime nav konkrēts mērķis, kuru iespējams ļoti viegli iegūt. Taču ticiet tam, ka var iemācīties būt laimīgam. Dāvājiet cilvēkiem prieku, uz visu skatieties no gaišās puses – tikai tad jūs sapratīsiet, ka laime visu laiku bijusi līdzās.

Skorpions – pārlūkojiet savu paziņu loku

Atrodieties tādu cilvēku sabiedrībā, kas spējīgi jūs virzīt uz augšu un attīstīt. Atbrīvojieties no toksiskiem cilvēkiem, kas to vien dara, kā velk jūs uz leju. Šajā gadā iegūsiet jaunas paziņas, kuru starpā varētu būt arī jums radniecīgas dvēseles.

Strēlnieks – veidojiet savu karjeru

Šajā gadā būvēsiet savas nākotnes pamatus. Tieši tādēļ ieguldiet maksimālu piepūli savas karjeras attīstībā. Zvaigznes palīdzēs attīstīt jūsu radošumu un vēlmi strādāt. Nebaidieties pieņemt nestandarta lēmumus un jūs sagaidīs veiksme.

Mežāzis – mācieties un ceļojiet

Šajā gadā jūsu mērķis ir izaugt kā personībai. Nododieties pašmācībai vai pierakstieties kursiem, vēl labāk – dodieties ceļot un izpētiet apkārtējo pasauli. Neļaujiet sev pieturēties pie jau pierastā un iedzīvoties ērtībās. Ja vēlaties kļūt daudz labāki, atstājiet to visu pagātnē un dodieties piedzīvojumos iekšā!

Ūdensvīrs – ķeriet laimi aiz astes!

Šajā gadā liktenis pasniegs jums daudz izdevīgu momentu, īpaši tie saistīti ar finansēm. Jūs mērķis ir nekādā gadījumā nepalaist šīs izdevības garām un izmantot tās pēc labākās sirdsapziņas. Šis ir jūsu gads, veiksminieki! Izbaudiet to!

Zivis – laulība

Šis gads Zivīm sola noslēgt laimīgu laulību vai arī iepazīties ar īsto un vienīgo cilvēku. Iesakām šajā gadā peldēt pa straumei un nepretoties dažādām pārmaiņām. Astrologi iesaka pārmaiņas ieviest pašiem – nomainiet frizūru vai ieviesiet izmaiņas savā garderobē.

Ceram, ka jums izdosies šis gads vēl veiksmīgāks par iepriekšējiem! Lai sapņi piepildās un domas materializējas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru