Kad atmiņa sāk krasi pasliktināties, iedzēru brīnumuzlējumu. Tagad atceries pat telefona numurus, jūtos tā, it kā man atkal būtu 25

Ķiploks ir jāsamaisa ar spirtu un jānoliek nomaļā vietā, kurai klāt netiek gaismas stari, maisījums tur jāatstāj uz 10 dienām. Tas ir tāpēc, lai uzlējumam būtu iespēja nostāvēties.

Pēc noteiktā laika beigām ķiploku izkāš caur sietu, bet pudeli ar spirtu atstāj tumšā vietā nostāvējies vēl pāris dienas.
Ārstnieciskā uzlējuma lietošana sākas pēc sekojošas metodikas:

  • Pirmajā dienā jāizdzer 1 piliens no rīta, 2 pilieni – pusdienas laikā un 3 pilieni vakarā.
  • Otrā diena sākas ar rīta 3 pilienu iedzeršanu, pusdienas – 4 pilieni, vakariņās paredzēts iedzert 5 pilienus uzlējuma.
  • Trešajā dienā no rīta jāizdzer 5 pilieni, pusdienās seši un septiņi pilieni vakarā.
  • Ceturtajā ārstēšanas dienā no rīta jāizdzer septiņi pilieni, astoņi pusdienās, un deviņi jāatstāj uz vakariņām.
  • Piektā diena jāuzsāk ar 10 pilieniem, 11 pilieni jāizdzer pusdienās, un 12 pilieni jāatstāj uz vakaru.
  • Sestajā dienā ārstēšana paredz 15 pilienus izdzert no rīta, 14 pilienus pusdienās un 13 pilienus vakarā. No šī brīža turpinās lietojamo pilienu samazināšana par vienu vienību līdz brīdim, kamēr desmitās dienas ārstēšanā sanāks viens piliens vakariņās.

Vienpadsmitajā ķiploka uzlējuma lietošanas dienā to sāk lietot atšķaidītu ar 50 ml piena (piemēram, ēdamkarote), trīs reizes dienā, katru reizi noskaitot tieši 25 pilienus. Lietošana turpinās, līdz produkts ir pilnībā beidzies. Atkārtotu ārstēšanās kursu ieteicams atkārtot pēc pieciem gadiem.

Zāles nedrīkst lietot cilvēki, kuriem ir paaugstināts kuņģa sulas skābums, cilvēki ar gastrītu un kuņģa čūlu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru