Kā var iepriecināt katru no Zodiaka zīmēm? Lūk, kas ir, vai tieši nav jādara….

Lauva

Lauvām aplausi un viņu atzīšana ir vitāli nepieciešami – bez šiem sīkumiem viņi vienkārši pazaudēs sevi. Līdzko jūs vairs netīksmināsieties par šo dzīvnieku karali, Lauva gluži vienkārši par jums aizmirsīs, jo neesat pelnījuši būt šī dižciltīgā zvēra redzeslokā. Brīdī, kad Lauvu sāk kritizēt, tā acu mirklī kļūst nikna un mežonīga. Atliek vien izteikt kādu komplimentu jeb, kā sacīt jāsaka, “paglaudīt pa spalvai”, kad Lauva sāks spīdēt spožāk par jebkuru zvaigzni.

Jaunava

Pedantiskums – šajā īpašībā nav ne vainas, taču līdz brīdim, kad runa ir par Jaunavām… Jums atliek vien atstāt mājās nelielu bardaku, kad nāksies sadzīvot ar skaļu skandālu. Tas pats attiecināms ar jebkuru citu dzīves jomu. Šīs zīmes pārstāvji nekad nekomunicēs ar cilvēku, kura dzīvē ir bardaks.

LASI VĒL: Astrologi nosauc Zodiaka zīmes, kurām 2020. gads kļūs par jaunas dzīves sākumu

Svari

Dzīvē galvenā ir harmonija – par to Svari ir pārliecināti. Viņi necietīs nevienu, kas centīsies kaut nelielos daudzumos ieviest viņu dzīvē nelīdzsvarotību. Iekšējo mieru un kārtību var ļoti ātri izjaukt, bet tādā gadījumā jums būs jāsamierinās ar cilvēcē lielāko negaisu, kāds piedzīvots.

Skorpions

Šie kodīgie zīmes pārstāvji var paciest daudz ko, izņemot krāpšanu. Tai pat nav obligāti jābūt fiziskai krāpšanai. Skorpionam dzīvē svarīgākā ir ģimene, darbs, bērni un mīlestība. Nekad nemēģiniet viņus nodot, jo piedošanu no viņiem jūs neiegūsiet. Ja esat Skorpioniem uzticīgi, tad kopā būsiet līdz pat mūža galam.

Strēlnieks

Nestājieties Strēlniekiem ceļā, jo viņi jūs ātri noslaucīs no tā. Vienmēr esiet ļoti vērīgi, jo viņu mērķi var būt jebkas, jebkad un jebkur.

Mežāzis

Nolaidība ir kas tāds, ko neviens Mežāzis nespēj paciest. Šīs zīmes pārstāvjiem ir unikālas spējas pacelt gan pašiem sevi, gan apkārtējos. Taču tam būs nepieciešams atbalsts un cieņa.

LASI VĒL: Ko var padomāt, bet nekad nepateikt cilvēki, uzzinot jūsu Zodiaka zīmi

Ūdensvīrs

Necentieties noturēt putniņu būrītī, jo tas var viņu nogalināt – tāpat ir ar Ūdensvīriem. Nevajadzētu viņus jebkādi iegrožot un ierobežot. Pretējā gadījumā Ūdensvīri kļūs ļoti dusmīgi un no sekām jums neizdosies aizmukt.

Zivis

Visneegoistiskākā zīme no visām. Vienīgais, ko Zivis nekad nepiedos – ja neļausiet viņiem jums palīdzēt. Viņi izjūt vēlmi palīdzēt saviem tuviniekiem, tādēļ labāk to pieņemt kā vispārīgu faktu.

Ja jums noderēja un patika mūsu raksts, tad noteikti dalieties arī ar citiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru