Kā uzzināt, vai jums ir uzlikts lāsts?

Kā noteikt, vai ir kaitējums

1.Zelta gredzens. Dotais veids ir ļoti efektīvs un vienkārši izpildāms. Lai saprastu, vai jums ir kaitējums, būs nepieciešams viens zelta gredzens. Labi nomazgājiet seju un rokas, un pēc tam pārvelciet ar gredzenu pār vaigu. Ja tajā vietā paliks tumša švīka – tad tas liecina par kaitējuma esamību.

2.Sāls. Tam jums vajadzēs pannu un nedaudz sāls. Vispirms aizdedziet plīti un uzlieciet uz tās pannu. Pagaidiet, kamēr tā sakarsīs un tad uz sakarsušās virsmas lielu sauju sāls – to var nomērīt ar trim tējkarotēm. Kad bērsiet sāli, lasiet nelielu vārdojumu:

„Sālīt, no zemītes, sālīt, no celiņa. Dedz ugunī, liesmo ugunsgrēkā. Āmen. Āmen. Āmen.”.

Ja sāls samelnē, tad cilvēkam ir aktīvs kaitējums.

3.Sērkociņi. Ar sērkociņu palīdzību var atklāt kaitējuma esamību cilvēkam. Tas ir vienkāršs veids. Tam jums būs vajadzīgi daži sērkociņi un glāze ūdens. Domās pajautājiet, vai jums ir enerģētiskais kaitējums, un pēc tam paņemiet sērkociņus un iemet traukā ar ūdeni.

  • Ja sērkociņi nokrita, nešķērsojot viens otru – kaitējuma nav.
  • Ja sērkociņi saskaras cita ar citu un guļ trauka dibenā – kaitējums ir.

Lai tiešām pārliecinātos par kaitējuma esamību, vai neesamību, nepieciešams veikt visus trīs veidus maģiskās ietekmes noteikšanai. Ja nu pēkšņi jums patiešām kāds ir kaitējis, tad nepieciešams nekavējoties no tā atbrīvoties, savādāk tas var izraisīt nopietnas problēmas.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru