Kā un kādas eļļas atbrīvo no krunciņām ap acīm

2. Maz, kurš zina sviesta iedarbību cīņā ar krunciņām ap acīm. Pietiek vien ar sviestu sasmērēt zem un un pašus plakstiņus, un ļaut tam iedarboties visu nakti. Šis sviests iznīcina ne tikai pašas krunciņas ap acīm, bet arī pašu iespēju, ka tādas krunciņas vispār var veidoties. Uz sviesta bāzes var izgatavot krēmu. Iesākumā vajag uzliet 100 ml karsta ūdens uz kumelītēm un liepziediem (pa ½ ēdamkarotei) un atstāt ievilkties aptuveni 15 minūtes, pēc tam nokāst. Paņemt 2 ēdamkarotes šī novārījuma un samaisīt ar 1 ēdamkaroti auksta sviesta. Tāpat var pievienot arī 1 tējkaroti rīcineļļu. Pēc tam samaisīt visas sastāvdaļas, līdz iegūta krēmam līdzīga masa. Gatavo krēmu no sviesta pret krunciņām ap acīm var izmantot katru dienu pirms miega, ar to sasmērējot plakstiņus un acs kaktiņus.

3. Tāpat plaši tiek izmantotas arī ēteriskās eļļas cīņā pret krunciņām ap acīm. Tādas eļļas atšķiras ar augstu bioaktivitāti, jo tās tiek auksti spiestas. Ēteriskās eļļas pret krunciņām ap acīm ir efektīvas tāpēc, ka to molekulas spēj iekļūt dziļākajos ādas slāņos, rūpējoties un barojot to. Kompresēm var izmantot persiku, rožu, mandeļu un citas eļļas.

LASI VĒL: Slavens dermatologs parādīja, kā atbrīvoties no brūnajiem pleķiem uz sejas ādu ar šo vienkāršo triku!

4. Lielisks līdzeklis pret mīmikas grumbiņām ir sezama eļļa. To var uzsildīt un apsmērēt ar to vietas, kur tiek novērotas mīmikas grumbiņas, ļaut eļļai iesūkties aptuveni vienu stundu, un atlikušo eļļas daudzumu noņemt ar papīra salveti.

Izmantojiet šos brīnišķīgos līdzekļus un saglabājiet ādu brīvu no krunciņām ap acīm!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru