Kā reibumā rīkojas katras horoskopa zīmes pārstāvji? – Uzzini!

DVĪŅI

Dvīņu uzvedība pārāk neizmainās, ja viņi ir iereibuši. Mainās tikai viņu spēja noturēt uzmanību, iespējams, arī Dvīņi kļūs mazliet nejauki, bet tikai mazliet.

VĒZIS

Kad Vēzis sāk dzert, nemāk apstāties. Iereibuši, flirtē daudz un ar visiem. Cenšas arī citus pamudināt iedzert vēl, lai jautrība nebeigtos pārāk ātri. Bet galu galā, jūtas nelaimīgi no alkohola patērēšanas.

LAUVA

Lauvas vienmēr saka, ka nav iereibušas, pat, ja citiem šķiet citādāk. Parasti kļūst ļoti, ļoti runātīgās, arī mazliet nejaukas, agresīvas. Kaut iereibušas, zina, kur ir robeža.

JAUNAVA

Jaunavas reti iereibst pārāk traki. Iereibušas, Jaunavas kļūst ļoti kritiskas, mazliet skarbas, un pašām netipiski, mēdz arī lamāties. Jo vairāk iereibst, jo ātrāk vēlas ieritināties gultiņā, lai gulētu.

SVARI

Tā nav ballīte, ja Svari nav piedzērušies/iedzēruši. Paši to neapzinādamies, reibuma stāvoklī mēdz iekulties pārāk lielās nepatikšanās. Bet pat par spīti visam tam, Svari ir ballītes uzmanības centrā.

SKORPIONS

Skorpions dzīvo galējībās – vai nu iereibst pārāk, vai arī pirmais dodas mājup. Spēj kļūt sev netipiski atklāti, runājot no sirds par visu, kas ir uz sirds. Var attapties aizmiguši uz paklājā, vai raudādami stūrī par savu mīlas dzīvi.

STRĒLNIEKS

Kad Strēlnieks iereibst, tas kļūst ārkārtīgi aktīvs un spontāns. Iespējams, arī pārāk atklāti. Draugi mēdz norādīt, ka Strēlnieks uzvedas pārāk skaļi, bet tas viņam netraucē turpināt iesākto.

MEŽĀZIS

Zina savu mēru, tomēr mēdz to pārkāpt. Jo vairāk dzer, jo vairāk vēlas uzsākt kaut ko traku, tikai lai pārspētu citus. Kļūst neķītri, kad iereibuši.

ŪDENSVĪRS

Kļūst ļoti pārliecināti par sevi, tādēļ nevilcinādamies iesaistās strīdos, lai pierādītu, ka zina kaut ko labāk, pat ja tā nav. Bet visbiežāk Ūdensvīrs paliek malā, smiedamies par tiem, kas iedzēruši pārāk daudz.

ZIVIS

Zivis nav pārāk izturīgas pret alkoholu, tādēļ viņām nepieciešams pavadonis, kas spēj pieskatīt. Mēdz sākt neskaidri runāt un smieties bez iemesla. Un, ja emocijas ir pārāk sakāpinātas, neviens nezina, kam lemts notikt tālāk.zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru