Kā iztīrīt mikroviļņu krāsni un kafijas traipus? 9 knifiņi virtuves uzkopšanā

Reanimējam kafijas aparātu. Jums plauktā stāv kafijas aparāts, viss apklājies ar putekļiem un traipiem, bet nekādi nevarat saņemties to izmest? Nesteidzieties! Ņemam ledu, sagriežam citronu un iespiežam sulu ledū. Turpat arī 2 ēdamkarotes sāls. Visu pārberam kafijas traukā, aizpildot to par aptuveni ceturtdaļu. Pāris minūtes maisām. Izberam, nomazgājam ar krāna ūdeni. Kur ir traipi? Traipu nav. Viegli un vienkārši.

Kafijas dzirnaviņas – tikai kafijai? Lai atbrīvotos no garšvielu smaržas, kuras ir maltas pēdējās, pietiek vien samalt saujiņu svaigus rīsus. Smaržas pazudīs bez pēdām!

Attīrām rīvi no siera. To ir ļoti viegli izdarīt ar krāsojamo otiņu. Turklāt šādā veidā rīvi ir ļoti viegli notīrīt gan no priekšpuses, gan no iekšpuses.

LASI VĒL: Gandrīz 8 000 000 skatījumu- Dēls uzfilmē mammas neparastās darbības virtuvē

Tiekam skaidrībā ar atkritumu spaini. Sasmalcinām ledu, kas pagatavots no ūdens un etiķa vienādās proporcijās, un ar to piepildām spaini. Kad ledus izkusīs, izmazgājam spaini ar krāna ūdeni. Nav ne netīrumu, ne smaku.

Glābjam porcelānu no kafijas traipiem. Tas ir ļoti vienkārši! Vietas, kuras kļuvušas tumšākas no kafijas, saberzējam ar etiķa un sāls maisījumu attiecībā 1: 1. Porcelāna servīze atkal ir burvīga.

Avots: formulalubvi.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru