Kā ieraudzīt, kad tuvojas šķiršanās? Šīs pazīmes neievēro gandrīz neviens!

Mēs dzīvojam kā sveši cilvēki

Un mums ir vienalga. Vienreiz es pamodos ar domu – mēs ar sievu dzīvojam zem viena jumta, bet viņa ir pārstājusi mani cienīt, atbalstīt. Ja es cenšos pateikt, ka man šodien  bijusi smaga diena vai ir problēmas darbā, viņa obligāti paziņos, ka pats vien esmu vainīgs. Tāpēc es esmu pārstājis ar viņu runāt vispār. Pēc darba es skatos televizoru, viņa sēž internetā. Ceru, man izdosies atrast spēku un gudrību, lai situāciju labotu….

Es vienkārši viņu zāģēju vai žēlojos

Atceros, kad mēs tikko apprecējāmies, es vairākas reizes dienā  mēdzu teikt, cik stipri es viņu mīlu, un domāju par viņu visu laiku.  Tas bija ļoti jauki.  Taču tagad aizvien biežāk jūtu, ka esmu tik ļoti pārgurusi, ka zvanu tikai tāpēc, lai pažēlotos. Tad suns apvēmis paklāju, tad salūzusi veļas mašīna, tad bērni neklausa. Un viss negatīvisms līst pār viņa galvu. Es jau aizdomājos, vai neatrast kādu, kam to visu izstāstīt mierīgi –draudzenei, māsai, sliktākajā gadījumā ārstam. Lamāju sevi šausmīgi, taču viss notiek kā ierasts.

LASI VĒL: Viņš nolēma apprecēt invalīdi. Bet tas, kas notika kāzās, pārsteidza ne tikai viņu vien

Viņš mani pazemoja

Mans bijušais vīrs mani pazemoja. Mans izskats, ieceres, vēlmes, izteikumi tika salīdzināti ar citām sievietēm un tad sajaukti ar dubļiem. Es centos tam nepievērst uzmanību, saprotot, ka pati arī esmu kaut kur vainīga. Beigās tomēr vairs neizturēju un aizgāju no viņa.

Mēs rīkojām skandālus sīkumu dēļ

Ziniet, nav atšķirības, vai tu uzliec kaklā akmeni, vai pilnu maisu ar sīkajām smiltīm. Tā notika ar mūsu ģimeni.  Mēs nemitīgi strīdējāmies par sīkumiem. Es pirku bērniem ūdeni stikla pudelēs, bet viņš šausminājās, ka esmu izšķērdīga. Viņš aizmirsa nomazgāt traukus un sākās skandāls. Tikai pateicoties psihologam mēs sapratām, ka ir jābūt iecietīgākiem un jāpiedod sīkumos.

Viņš neprata komunicēt

Mūsu laulībā viss bija brīnišķīgi, līdz pirmajām nopietnajām nesaskaņām.  Izrādījās, ka mans vīrs necieta, ja viss nenotika pēc viņa prāta. Tajā pašā laikā savu nostāju viņš nekādi nepaskaidroja. Viņš bija visam pret un cauri Sarunas mums arī nevedās. Pārnācis no darba , viņš apsēdās krēslā un klusēja. Es ilgi cietu, mēģināju situāciju mainīt. Beigās sapratu, ka tas ir vienkārši  bērnišķīgs egoisms.

Nevarēju sadzīvot ar viņas nenosvērto raksturu

Viņa patstāvīgi uzsprāga un kliedza. Ja viņai kaut kas nepatika, viņa rīkoja histēriju un sāka kliegt. Tad sākās kaprīzes: tad patīk, tad nepatīk, ar to draudzējies, ar to nē. Kā bērnībā. Un lai arī esmu cilvēks, kam nepatīk konflikti, to es nevarēju izturēt.

Es nesteidzos mājās

Tur mani gaidīja vīrs – tirāns. Viņš regulāri pazemoja mani, bērnus, ienīda manus radus. Tāpēc es negribēju vakarā iet mājās.

LASI VĒL: 5 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir visgrūtāk aizmirst pēc šķiršanās

Vīrs man nebija pirmajā vietā

Tā nu sanāca ( vainojami, protams, esam abi), ka mums ar vīru nekad nebija privātās telpas un laika. Katrs no mums kāpa pa karjeras kāpnēm. Pēc tam galvenie kļuva bērni. Desmit gadus pēc laulībām es ar šausmām sapratu, ka mēs neesam pat draugi. Tā – kaimiņi. Pāris gadus pirms šķiršanās notika kas negaidīts: es aizmirsu  mūsu kāzu dienu. Mana kļūda bija nepareizi izvirzītās prioritātes. Vīrs sāka klīst, beigās nodzērās. Vienreiz viņš man pienāca klāt un piedāvāja noskatīties kopā filmu, uz ko es atbildēju, ka tagad nevaru, jo jāuzraksta līdzjūtības vēstule draugam, kuram nomiris tēvs. Uz ko vīrs atbildēja, ka vienmēr kāds mirst. Tagad es saprotu, ka viņam bija taisnība, un es daudz ko atdotu, lai visu varētu labot.

Es neieklausījos intuīcijā

Mūsu laulība sākās ar to, ka es pārcēlos pie viņa uz citu valsti. Viņš izturējās pret mani kā pret trofeju. Lika man seksīgi ģērbties, lai visi redzētu, kāda viņam “beibe”. Es jutos apjukusi un ievainojama. Es biju atkarīga no viņa gan materiāli, gan tīri sadzīviski. Atceros, kā kāzu dienā visa mana būtība protestēja pret šo laulību. Es gribēju bēgt, taču noturējos. Bet vajadzēja….

Saka, ka muļķis mācās no savām kļūdām, gudrais no citu pieļautajām. Lai kā arī nebūtu, galvenais saprast – tev nav bijusi taisnība un izdarīt no tā pareizos secinājumus.

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru