Kā divas ūdenslāses: 6 zvaigžņu pāri, kuri ģērbjas vienādi

Kima Kardašjana un Kanje Vests

Viens no populārākajiem šovbiznesa pāriem, kuri dod priekšroku stilīgiem tēliem. Kopā viņi nebaidās eksperimentēt un parādīties publikas priekšā neparastos tērpos. Uz nopietniem pasākumiem pāris izvēlas ieturētus melnus tērpus, bet parasti parādās brīvā apģērbā.
Džordžs un Amāla Klūniji

Vēl pirms dažiem gadiem varējām aktieri redzēt stingros kostīmos, bet viņa sieva Amāla ķērās pie viņa stila maiņas. Pāris nebaidās iziet uz ielas parastā un interesantā apģērbā. Bet pat tad viņi neizskatās sliktāk nekā ejot pa sarkano paklāju.
Keita Midltone un princis Viljams

Karaliskās ģimenes zvaigžņu pāris jau no pašiem kopdzīves sākumiem ģērbjas vienādi. Bieži vien meitenes mētelis saskan ar prinča kaklasaites krāsu, bet viņas somiņa – ar princeses Šarlotes aksesuāriem. Bieži vien pārītis satriec ar savu lielisko izskatu. Ģimene, kura zin stila nozīmi.
Džastins Timberleiks un Džesika Bīla

Pārītis satiekas jau 5 gadus. Pa visu šo ilgo laiku viņi ir paspējuši radīt pāris stilīgus tērpus, kuri ideāli saskan viens ar otru. Džastins un Džesika izskatās lieliski gan vērienīgos pasākumus, gan arī beisbola mačos.
Viktorija un Deivids Bekhemi

Viktorija ir šīs paaudzes stila ikona. Viņa ir iemācījusi labi ģērbties ne tikai savam vīram un bērniem, bet arī modes dāmām visā valstī. Uz pasākumiem meitene izvēles vilkt vienkrāsas kleitas, bet uz īpaši svinīgiem vakariem velk melnu kostīmu.

Avots: formulalubvi.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru