Jūsu pirmā darbība pastāstīs par to, kāds cilvēks jūs esiet patiesībā

Paskatieties uz attēlu. Tajā redzama tējkanna, kas vārās, telefons, kas zvana, raudošs bērns un suns, kurš skrāpē jūsu dīvānu. Kāda būs jūsu pirmā darbība?

  1. Izslēgsiet tējkannu

Jums raksturīgi ir bieži pārdzīvojumi. Jūsu stilā ir visu uzmanīgi pārbaudīt, lai nepieļautu kļūdas, kas nākotnē varētu kādam kaitēt. Jūsu punktualitāte padara jūs ļoti nervozus tad, ja jums nākas mazliet nokavēt. Jūs esiet sajūsmā, ja visapkārt valda kārtība, tāpēc jūsu māja vienmēr ir tīra un savākta.

  1. Pacelsiet telefonu

Mieru, tikai mieru. Jums nepatīk steiga. Nesteigšanās ir jūsu dzīves pamatā. Cik gan bieži jums ir slinkums kaut ko darīt. Kas attiecas uz atpūtu – to jūs vienkārši dieviniet. Tāpat jums ļoti patīk pavadīt laiku draugu un tuvinieku lokā.  Komunikācija ir jūsu fiška. Tieši tāpēc jums apkārt vienmēr ir tik daudz cilvēku.

  1. Nomierināsiet bērnu

Tāda rīcība liecina par jūsu atbildību. Jums ir pietiekoši nopietns skats uz dzīvi.  Jūsu pašnovērtējums ļauj jums pieņemt racionālus lēmumus. Visi, kas atrodas jums blakus, izjūt mieru un atbalstu. Jūs nekad nepametīsiet draugu nelaimē un obligāti nāksiet palīgā, ja kādam tas būs vajadzīgs.

  1. Bārsiet suni

Ja jūsu pirmā darbība būs tieši šī, tad par jums var teikt, ka esiet impulsīvs, kaut kur pat nervozs cilvēks. Izvest jūs no pacietības ir tīrais nieks, tāpēc pat mazākais sīkums var jūs pamatīgi aizkaitināt. Jums patīk disciplīna, bet tās neievērošana jūs pamatīgi kaitina un sadusmo. Jūs dieviniet kārtību un klusumu. Tikai šādā gadījumā jums izdodas iegūt iekšējo harmoniju. Jūsu apkārtējie par to visu zina, un tieši tāpēc cenšas izdarīt visu, lai jūs lieku reizi neuztrauktu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru