PAGATAVOŠANA
- Vistas fileju izvāriet, ļaujiet tai atdzist un pēc tam sadaliet pa šķiedrām.
- Augu eļļā apcepiet šķēlītēs sagrieztos šampinjonus un smalki sagrieztos sīpolus.
- Valriekstus attīriet no čaumalām un smalki sasmalciniet.
- Bļodiņā samaisiet vistas fileju, apceptos sīpolus un šampinjonus, konservēto kukurūzu un riekstus.
- Salātiem pievienojiet majonēzi un visu kārtīgi samaisiet.
- Sajauktos salātus uzmanīgi lieciet bļodiņā. Varat mēģināt izveidot gailim līdzīgu formu. Pēc tam smalki sarīvējiet sieru un izdekorējiet ar to salātus.
- No sarkanās paprikas izgrieziet visas nepieciešamās detaļas, ar kurām veidosiet gailim seksti, asti, knābi un spārnus. Actiņu varat izveidot no vesela melnā pipara. Ar dillēm varat izveidot gailim kur sēdēt.
Šie salāti patiks ikvienam viesim, turklāt, visi atcerēsies to, kā bijāt tos izdekorējuši!