Jaungada nakts horoskops katrai Zodiaka zīmei

AUNS

Auniem šajā naktī nevajadzētu pieļaut kaut kādu nepārdomātu rīcību. Ja Jūs tomēr izlemsiet riskēt, tad ziniet, ka bez sekām neiztikt. Tās būs labas vai sliktas – to neviens nezina. Esiet blakus saviem mīļajiem.

VĒRSIS

Vēršiem šajā naktī vajadzētu izvairīties no konfliktiem, jo ir iespējamas kaut kādas komunikācijas problēmas un nesaskaņas, tāpēc centieties būt diplomātiski. Tas noteikti ļoti pozitīvā veidā atsauksies uz Jūsu nākotni.

DVĪŅI

Dvīņiem 2017. gadā pirmās minūtes un stundas jau vajadzētu pavadīt sevis meklējumos. Jums galvā var ienākt kāda lieliska ideja, ko Jūs noteikti varēsiet izmantot nākotnē, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm un sasniegtu labklājību.

VĒZIS

Vēžiem šajā naktī nav ieteicams aizrauties ar alkoholu un dažādiem svētku galda gardumiem, pretējā gadījumā tuvākajās pāris dienās var rasties problēmas ar veselību. Jaungada naktij ir jābūt maksimāli mierīgai.

LAUVA

Lauvām veiksmi Jaungada naktī var dāvāt spontanitāte. Maksimāli izdevīga tā būs tādā gadījumā, ja pēkšņi sabruks kaut kādi Jaungada nakts plāni. Ja viss notiks tā, kā ieplānots, tad gan nevajag censties neko diži mainīt. Izvairieties no egoistiskiem cilvēkiem un arī paši neesat egoisti.

Lasi vēl: Iespējams, ka šis ir pats precīzākais horoskops 2017. gadam

JAUNAVA

Jaunavām šajā naktī vajadzētu ierobežot savus tēriņus, jo tiem var būt negatīvas sekas, kas atsauksies arī uz Jūsu noskaņojumu, tāpēc attiecībā uz naudas lietām esiet ļoti piesardzīgi.

SVARI

Svariem šajā naktī uzlabot noskaņojumu spēs tikai un vienīgi viņu neatvairāmais izskats. Ja Jūs Jauno gadu taisāties sagaidīt kompānijā, kurā būs daudz pretējā dzimuma pārstāvju, neaizmirstiet, ka pirmais iespaids ir ļoti svarīgs.

SKORPIONS

Skorpioniem veiksmi šajā naktī var atnest jaunas emocijas. Nebaidieties no piedzīvojumiem!

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem šajā naktī vajadzētu atļauties plūst pa straumi, jo tā var Jūs aizvest līdz laimei. Ticiet tam, ka viss, kas ap Jums notiek, nav nejaušība. 2017. gads Jums pilnīgi noteikti ir iespēju laiks, taču Jaungada naktī atļaujieties atslābt un sajust dzīves garšu.

MEŽĀZIS

Aizmirstiet par darbu, jo domas par to var Jums traucēt gūt prieku no šīs brīnumainās nakts, kas ir tikai reizi gadā, turklāt šī nakts Jums palīdzēs sagaidīt visveiksmīgāko periodu pēdējo 10 gadu laikā.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem ir ieteicams pieturēties pie sava Jaungada nakts plāna un nemainīt to. Arī visam 2017. gadam ir jābūt tieši tādam – izvairieties no neparedzamas rīcības un riskiem, lai visnepiemērotākajā brīdī no Jums nenovērstos veiksme.

ZIVIS

Zivīm Jaungada naktī veiksmi var dāvāt tikai un vienīgi mīlestība, tāpēc dāvājiet to apkārtējiem. Ja dāvāsiet negatīvas emocijas, tad nākotnē tas Jums var nākt atpakaļ.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru