Ja jums ir grūti aizmirst bijušo, izlasiet šo te

Ļaujiet mums piekodināt, ka tev ir jābūt pateicīgai par to, ka viņš izlēma visu beigt tagad, nevis pāris gadus vēlāk, jo tagad tev vismaz vēl ir laiks atrast kādu citu, kādu labāku vai vismaz daudz piemērotāku tieši tev.

Aizmirsti par to! Nopietni! Tā vietā, lai sastādītu sarakstu, ko tu neieredzēji savā bijušajā, sastādi sarakstu par to, ko tu pati sliktu darīji attiecībās. Mācies no savām kļūdām un dodiet dzīvē tālāk.

Raudi, kamēr tev beigsies asaras, skaties uz viņa fotogrāfiju, līdz tavam saprātam kļūs no tās slikti. Atsauc atmiņā visas labās atmiņas un noglabā tās ilgā glabāšanā slēgtā kastītē. Tiešā un pārnestā vārda nozīmē. Visus priekšmetus, kas tev par viņu atgādina, ieliec kastītē un noliec tālu prom no sevis, vai pat izmet laukā. Ja nepieciešams – sadedzini to visu. No acīm prom, no sirds ārā, vai ne tā?

Atrodi kādu, kas ir tavas mīlestības cienīgs, kas mīlēs tevi tik pat stipri, cik stipri tu mīli viņu. Dodies pastaigā, dari visu, kas liks tev justies labāk. Bet pēc tam saņemies un piestrādā pie sevis, lai nākošreiz tu būtu daudz labāka draudzene.

Tagad tu vari kļūt par to, par ko vienmēr esi vēlējusies. Tu vari sasniegt savus mērķus un darīt ko gribi, pirmajā vietā stādot tikai sevi.

Tava nākamā mīlestība? Tā pie tevis atnāks ar laiku. Vienkārši esi gatava.

Kādu dienu tu sapratīsi sava bijušā drauga cietsirdību, jo tā būs padarījusi tevi par labāku cilvēku. Saprotams, ka turpināt viņu mīlēt ir pavisam dabisks process. Galu galā – mīlēt nav grēks…

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru