Ja ar viņu ir grūti attiecībās, tātad viņa ir tā vērta

….  viņa daudz kam ir izgājusi cauri, un viņai vajag ko vairāk par taviem viduvējajiem centieniem. viņu mīlēt sarežģīti ir tikai tāpēc, ka viņai jau daudz ir nodarīts pāri. Un arī tu būtu uzmanīgs, ja būtu gājis kam tādam cauri. Jā, viņa prasīs no tevis daudz ko, taču viņa viennozīmīgi ir tā vērta.

…. viņa vienmēr cīnīsies par jūsu mīlestību. Kolīdz tu iegūsi viņas uzticību, cieņu un mīlestību, tu iegūsi viņu uz visiem laikiem. Viņa zina pa īstam laba vīrieša vērtību, kurš viņu ciena. Tāpēc viņa nekad no tāda neaizies, neskatoties ne uz kādām grūtībām.

… viņa nesteidz uzticēties, taču viņas uzticība ir tā vērta. Jā, viņai vajadzēs laiku, lai tev atklātos. Taču, ja godīgi, ar cienīgajiem vienmēr ir tā. Viņa neielaiž savā pasaulē kuru katru, tāpēc, ja viņa atklāsies tev, tad zini, tu viņai esi īpašs. Novērtē šo uzticību.

Lasi vēl: Ar kādām problēmām attiecībās saskaras dažādas zodiaka zīmes?

… viņa vienmēr teiks taisnību, pat ja tā ir rūgta. Viņa to nesaldinās un neteiks tev, ko tu gribi dzirdēt. Viņa pa īstam par tevi rūpējas, tāpēc teiks visu kā ir. Tas ir labākais, ko kāds var izdarīt tavā labā, pat ja tas tevi sarūgtina, un viņa to zina. Reizēm tu vari viņu par to ienīst, taču beigās sapratīsi, ka viņai ir taisnība.

… viņa ir izgājusi daudz kam cauri, tāpēc ir uzmanīga, bet viņa ir arī  daudz iemācījusies. Viņas labvēlību iegūt ir grūti, taču līdz ko tev tas izdosies, tu iegūsi partneri, kura tiešām zina, kā vajag mīlēt. Viņa ir pieļāvusi daudz kļūdas, taču tagad viņa zina cenu labam vīrietim un to, kā ar viņu apieties.

Lasi vēl: Ko katrai Zodiaka zīmei ir jāpārtrauc darīt attiecībās

… viņa zina, ka lai iegūtu kaut ko vērtīgu ir jāpieliek pūles. Un viņa ir gatava tās pielikt, lai būtu labas attiecības: viņai vienkārši ir jābūt pārliecinātai, ka arī tu esi noskaņots nopietni. Lūk kāpēc viņu no sākuma mīlēt ir grūti, taču turpini censties, un rezultātā tu iegūsi visu, uz ko cerēji un pat vēl vairāk.

… viņa ir sarežģīta un ar to viņa atšķiras no pārējiem. Viņa zina, kā saglabāt savu neatkarību un tajā pat laikā stipri mīlēt. Viņa nav ideāla, taču zina, kas viņa ir. Un kolīdz tu viņu iekarosi, tu iegūsi visīpašāko cilvēku savā dzīvē.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru