Izvēlieties vienu no kleitām un uzziniet par sevi daudz ko jaunu!

  1. Ja izvēlējāties pirmo kleitu, tad “sievišķība” ir jūsu otrais vārds

Maiga un pavisam mazliet naiva. Dziļi sirdī vienmēr esat un paliksiet par mazām meitenītēm, lai arī cik gadu jums būtu patiesībā. Tas nebūt nenozīmē, ka esat mazas un stulbas, nebūt ne! Tas nozīmē gluži pretēji – esat dzīves gudras un pieredzējušas. Nepieciešamības gadījumā, katrs lēmums tiek pieņemts ar sirdi. Ļoti daudzas jūsu draudzenes to zina, tādēļ bieži prasa jūsu padomus. Ja viņas to nedara, tad pašas vien vainīgas.

Visticamākais, ka jaunībā ļoti bieži nācās apdedzināties, jo neieklausījāties pašas savā sirdsbalsī.

  1. Šī kleita ir īstas dāmas izvēle

Šādas sievietes, kuras jebkādā apģērbā un jebkurā dzīves situācijā izskatās ļoti smalki, – viņas tādas būs visos dzīves brīžos. Ticiet mums, šādas sievietes spēj izskatīties ļoti eleganti pat savā darba vietā, tērptas formas tērpā. Viņu izskatā ir kaut kas ļoti izsmalcināts, kaut kas ļoti aristokrātisks.

Šīm sievietēm ļoti bieži ir dziļš, caurdurošs un hipnotizējošs acu skatiens, kuru ir ļoti grūti aizmirst. Ja jūs izvēlējāties tieši šo kleitu, tad ļoti bieži jums nākas dzirdēt komplimentus par savām acīm. Un tā tiešām arī ir, jo atliek vienreiz ieskatīties jūsu acīs, ka vīrieši jūsos iemīlas.

Lasi vēl: Ko jūs šajā bildē ieraudzījāt pirmo? Mīlestības tests!

  1. Mazo, melno kleitiņu parasti izvēlas ļoti mistiskas un noslēpumainas sievietes

Saprotams, ka katra sieviete dziļi sirdī ir neliela raganiņa… Taču šīs sievietes jo īpaši. Kad šīs sievietes ir jaunas, viņas ir ārkārtīgi skaistas, taču šo skaistumu ļoti ātri var pazaudēt un apslēpt, ja kāds cenšas viņu ielikt ļoti noteiktos rāmjos. Taču pavisam drīz viņas spēj uzmirdzēt no jauna! Brieduma gados šīs sievietes lieliski zina par savu ārējā izskata skaistumu, taču viņas noteikti neliek to pirmajā vietā un arī citus pēc tā nevērtē.

Ar kaut kādas sestās maņas palīdzību šīs sievietes spēj cilvēku pūlī atrast to vīrieti, kas viņām liktenī iekalts. Šīs sievietes mīlestībā ir ļoti uzticīgas savam partnerim.

  1. Sarkanā kleita – radošu un dzirkstošu sieviešu izvēle

Šādas sievietes lieliski māk sevi pasniegt. Kad šī sieviete ieiet telpā, visi skatieni pēkšņi tiek vērsti viņas virzienā (pat tad, ja viņai mugurā nav sarkanā kleita). Šīs sievietes jau kopš bērnības ir pieradušas pie šādas uzmanības, turklāt viņām tā ļoti patīk. Saprotams ir arī tas, ka pienāk reizes, kad šāda uzmanība ir mazliet par daudz, tādēļ viņas arī nogurst no tā. Viņām piemīt lieliskas organizatoriskās spējas – no viņām ļoti bieži sanāk ļoti labi vadītāji (kad šāda priekšniece dodas pensijā, parasti raud viss kolektīvs). Viņas prot atrast individuālu pieeju katram.

  1. Šādu kleitu izvēlas atvērtas un patiesas sievietes

Šādas sievietes nekas nestāda sevi pirmajā vietā, mīlestībā viņas ir ļoti pašaizliedzīgas, savus bērnus mīl no visas sirds un dvēseles. Lai arī ko viņas dzīvē darītu, sevi atdod ar visiem 100%. Ļoti bieži šīm sievietēm piemīt kaut kāds talants – viņas labi dzied, raksta dzeju, skaisti zīmē vai dara kaut ko citu. Šīm sievietēm vajadzētu daudz vairāk pievērst uzmanību sev, lai spētu dzīvē sasniegt daudz vairāk.

Šīs sievietes jaunībā ļoti bieži iemīlas neīstajos vīriešos, jo tā vien šķiet, ka viņas vēlas viņus glābt vai kaut kādi palīdzēt. Līdzko viņas vairāk uzmanību pievērš sev, atrod vīrieti, kurš iemīlas viņu dvēselē.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru