Izvēlieties matu suku, kādu jūs izmantojat, un uzziniet, ar ko jūs atšķiraties no citām sievietēm!

Ja jūs izvēlējāties matu suku Nr. 2

Jūs atšķiraties ar stingrību un tiešumu. Jūs nekad neizgrozīsieties un neizvairīsieties no atbildes. Citiem vārdiem sakot, jūs vienmēr visu sakat skaidri un gaiši. Uz draudzenes jautājumu, kā tev patīk viņas jaunā kleita, jūs pateiksiet to, ko domājat. Šī iemesla dēļ jums ir daudz draudzenes un vienkārši paziņas. Pēc pirmā iespaida daudzas sievietes no jums baidās, bet tas ir tāpēc, ka viņām nav patīkami dzirdēt patiesību par sevi. Pēc tam viņas pie jums pierod un, tieši otrādi, sāk pie jums nākt arvien biežāk un biežāk. No kura gan vēl var izdzirdēt kādu vērtīgu padomu, ja ne no jums? Apģērbā jūs priekšroku dodat ērtībām. Vienkāršāk sakot, jūs nekad nevilksiet augstpapēžu kurpes, pat, ja jūs uzaicinās uz sarkano paklāju. Jūs sevi mīlat, bet tas nav saistīts ar egoismu.

Ja jūs izvēlējāties matu suku Nr. 3

Jūs no citām sievietēm atšķiraties ar vienkāršumu un sirsnību. Kāds jūs uzskata par pelēko peli, bet tas ir tikai pirmais iespaids. Jūs dzīojat harmonijā ar sevi, un neapvainojaties par niekiem. Principā jūs vispār nekad neapvainojieties, un uzskatiet, ka negatīvas emocijas piemīt vāja gara cilvēkiem. Jūs netērējat laiku tam, lai koncentrētos uz slikto. Jūs atceraties, ka dzīve ir pārāk īsa, un centieties to nodzīvot tā, kā jums patīk. Ja jums nepatīk kāds no jūsu apkārtnes, tad jūs vienkārši samaziniet savu saskarsmi ar viņu. No visiem 7 sieviešu tipiem, par kuriem mēs šodien runājam, jūs esat pirmā, kurai ir izdevies iepazīt šīs dzīves gudrību.

Ja jūs izvēlējāties matu suku Nr. 4

Jūs esat pieraduši šajā dzīvē priecāties par mazumiņu. Jūs ar pārliecību var pieskaitīt pie minimālistu klana. Jūs nepiesārņojat savu māju ar nevajadzīgām lietām. Tur vienmēr valda ideāla kārtība un pārsteidzoša brīvība. Apģērbā jūs arī izvēlaties praktiskumu un ērtības. Netērējiet naudu velti, labāk to ieguldat kaut kur patiešām noderīgi: izglītībā, ceļošanā, veselībā. Jums nav daudz draugu, bet tie visi ir laika pārbaudīti. Tikpat skrupulozi jūs attiecaties pret dzīves biedra izvēli. Precaties pietiekoši vēlu, toties dzīvojat mīļi un saticīgi līdz mūža galam.

Ja jūs izvēlējāties matu suku Nr. 5

Jūs esat pārsteidzoši nepastāvīga būtne. Jūsu viedoklis mainās gaismas ātrumā. Apkārtējiem ar jums ir samērā grūti, tāpēc blakus paliek vien tie, kuri ir gatavi samierināties ar jūsu nepastāvīgumu. Nepārdzīvojiet, tādi cilvēki pastāv! Jo, neskatoties uz šo jūsu īpašību, jums ir daudz labu īpašību. Jūs esat labsirdīgi un vienmēr gatavi palīdzēt. Tuvinieki zina, ka jūs nekad neatteiksiet un izdarīsiet visu, lai atbrīvotu viņus no sarežģītām situācijām. Jūs tikpat viegli maināt darbu, un bieži neuzkavējieties vienā darba vietā ilgāk par gadu. Bet jums tas patīk, un jūs uzskatāt, ka pārmaiņas vienmēr ir uz labu!

Ja jūs izvēlējāties matu suku Nr. 6

Jums dzīvē galvenais ir stabilitāte. Jūs esat apbrīnojami pastāvīgi savās gaumē, ieradumos un vēlmēs, un jebkurš jaunievedums izraisa jūsos stresu. Jūs var nosaukt par konservatīvu cilvēku. Jums ir grūti pielāgoties izmaiņām un iziet no savas komforta zonas. Jūs ilgi pierodat pie jaunievedumiem, toties pēc tam žēlojieties, kāpēc jūs to tik ilgi gaidījāt, un kā varējāt dzīvot tādā purvā. Pacentieties būt elastīgāka. Nevienmēr pārmaiņas nozīmē kaut ko briesmīgu. Uzticieties dzīvei, un jūs redzēsiet, ka tā nav nemaz tik neparedzama!

Ja jūs izvēlējāties matu suku Nr. 7

Jūs esat valdonīga sieviete. Visticamāk, darbā jūs ieņemat vadošo amatu vai arī tiecaties pēc tā. Kolēģi no jums baidās un cenšas lieku reizi nesaistīties ar jums. Draugu jums nav daudz, un pamatā tie ir tie, kas kaut nedaudz pēc rakstura ir līdzīgi jums. Apģērbā jūs izvēlaties stingras un tiešas līnijas. Ir jāatzīmē, ka jūs vienmēr izskatāties stilīgi, un ejat roku rokā ar modi. Ja runājam par privāto dzīvi, tad jūs ilgu laiku mēdzat būt viena. Savu patieso likteni jūs atrodat bieži vien jau pietiekoši nobriedušā vecumā.

Un kādu matu suku izmantojat jūs? Vai jūs piekrītat izlasītajam raksturojumam?

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru