Ir 2 konkrēti iemesli, kāpēc vīriešiem patīk lielas krūtis!

Lūk, pirmais iemesls.

Pēc žurnālā Psychology Today publicētā pētījuma datiem, vīriešu apsēstība ar lielām krūtīm ir saisīta ar naudu.

Šī zinātniskā darba ietvaros psihologi izpētīja 266 dažādu sociālo klašu vīriešu izdarītās izvēles. Tika noskaidrots, ka tie vīrieši, kuri uztraucas par savu finansiālo statusu un nav pārliecināti par rītdienu, uzskata, ka vispievilcīgākās sievieties ir ar lielām krūtīm.

Bet bagāti vīrieši, kuru finansiālais stāvoklis jau sen ir atrisināts, priekšroku dod sievām ar mazām krūtīm.

LASI VĒL: Krūtis vai dibens? Aptauja nosaka, kura no sieviešu ķermeņa daļām vīriešuprāt ir vispopulārākā

Kāpēc tā? Zinātnieki pieļauj, ka tas ir saistīts ar mūsu galveno vajadzību – nepieciešamību būt drošībā. Sievietes ar lielām krūtīm šeit uzstājas kā tāds neapzināts stabilitātes un sirds siltuma garants.

Šeit, starp citu, ir vērts pieminēt, ka agrākos laikos tieši sievietes ar lielām krūtīm tika uzskatītas par vispievilcīgākajām. Tas ir tagad, televīzijas un nereālu interneta standartu gadsimtā, kad visi cepjas par “90 – 60 – 90”, bet agrāk apaļīga dāma obligāti tika uzskatīta par labklājības pazīmi.

643-1

Jūs atsakāties tam ticēt? Tad lūk, jums otrais iemesls:

ASV Nacionālās bibliotēkas publicētajā pētījumā ir pierādījumi, ka izvēle, kas saistīta ar izmēru, norāda par vīriešu auglību.

Precīzāk, pat ne par medicīnisko auglību, bet gan par banālu vīriešu vēlēšanos vai nevēlēšanos tuvākajā laikā radīt bērnus.

LASI VĒL: Jauns pludmales trends, kurš vizuāli palielina krūtis – foto

Jā, jā – jūs visu sapratāt pareizi: ja vīrietis tuvākajā nākotnē grib radīt bērnus, tad viņš visticamāk būs sajūsmā par savas draudzenes lielajām krūtīm. Bet, ja viņš, tieši pretēji, uz to netiecas, tad neapzināti izvēlēsies slaidas draudzenes.

Un kurš no šiem pētījumiem jums liekas visticamākais?

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru