Ieraugot šo recepti, tu vairs nevēlēsies kartupeļus gatavot savādāk! Izskatā pat ļoti apetītelīgi…

Pagatavošana:
Nogriež nelielu kartupeļa slāni tā, kā tas parādīts fotogrāfijām. Sānos veic nelielus vertikālus iegriezumus..
Ievieto kartupeli alumīnija folijā un aplej ar olīveļļu, pēc tam uzber sāli.
Ietin kartupeli folijā un cep tieši vienu stundu, cepeškrāsni iepriekš uzkarsējot līdz 200 grādiem.
Gatavam kartupelim uzber 1 ēdamkaroti rīvēto sieru un ievieto to cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm.

Izņem kartupeļus no cepeškrāsns, pievieno bekonu un atlikušo sieru. Ievieto kartupeļus vēl uz 5 minūtēm cepeškrāsnī.
Iegūtajam aromātiskajam kartupelim uzlej virsū skābo krējumu.

Šajā video iespējams noskatīties meistarklasi, kā pagtavot apetītelīgo kartupeli ar sieru.

Šis ēdiens ļauj izpausties ar kulinārijas fantāzijām…Nevajag aprobežoties tikai ar sieru vien, jo var pievienot gabaliņu speķa, sīpola gredzenu, papriku, apceptas sēnītes, zaļumus, kā arī jebkurus citus produktus, kas tev garšo.
Ātrāk sameklē alumīnija cepšanas foliju un ķeries pie vissātīgākā kartupeļu ēdiena gatavošanas!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru