Iemesls nr. 1, kāpēc cilvēki krāpj

Patiesībā likumi domāti tam, lai cilvēks iemācītos pieņemt lēmumus un nestu par tiem atbildību. Ja lēmums netiek pieņemts, tad mums liekas, ka mēs zaudējam kontroli paši pār savu dzīvi. Tas arī ir pirmais krāpšanas iemesls – krāpšana bieži mums liek justies tā, it kā mēs savu dzīvi kontrolētu.

Turklāt vairums cilvēki, kuri krāpj, gan vīrieši, gan sievietes, dara to tāpēc, ka viņi jūt – attiecībās viņi tiek atstāti novārtā. Gan seksuālajā ziņā, gan arī emocionālajā ziņā.

Lielākā daļa pāru monogāmijā saskaras paši ar savu greizsirdību un nepārliecinātību par mūsu pāru vēlmēm, tāpēc ir nepieciešams tām pretoties, kā arī pieņemt un atzīt patiesas iekšējās vēlmes, kurām obligāti nav jāatbilst monogāmijai.

LASI VĒL: Ir atrasts galvenais sieviešu krāpšanas iemesls. Saderam, ka neuzminēsiet, kāds tas ir?

Tieši tāpēc ir nepieciešama atklāta saruna vienam ar otru, lai noskaidrotu abpusējos noteikumus, un atgriezties pie tiem tik bieži, cik tas nepieciešams, jo noteikumi var tikt koriģēti, papildināti utt.

Krāpšana – tās ne vienmēr ir attiecību beigas. Ja tas, kurš piekrāpis, nedara to pastāvīgi, tad iespējams apdomāt iespēju dot partnerim otru iespēju, noskaidrojot, kas noticis, kas izraisījis krāpšanu, un pēc tam jau ārstēt brūces un, pēc būtības, sākt visu no sākuma ar jauniem pienākumiem un likumiem. Ar mīlestību, pacietību un pūlēm no abām pusēm, pēc krāpšanas pāris var izveidot vēl stiprākas attiecības par iepriekšējām.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru