Iemācieties šīs divas lietas un jūsu laulība ilgs mūžīgi

Neviens no mums nav ideāls. Būt spējīgam mīlēt kādu neskatoties uz viņa kļūdām – tas attiecībām sniedz tādu kā otro elpu. Un jūsu laulātajam ir jādara tieši tas pats attiecībā pret jums. Ja jūs esat kļūdījusies, viņam nevajag jūs nosodīt. Viņam jūs ir jāmīl ar visām jūsu kļūdām, trūkumiem un vājībām. Tieši tāds mīlestības veids satuvinās jūs kā pāri.

Mīlestība ir bez nosacījumiem. Nav svarīgi, ar kādiem pārbaudījumiem jūs sastopaties, neļaujiet jūsu vai viņa kļūdām traucēt jums mīlēt bez nosacījumiem.

Piedodiet

“Mums ir jāattīsta un jāsaglabā spēja piedot. Tas, kurš nevar piedot – nevar mīlēt. Ir kaut kas labs pat vissliktākajos no mums, un kaut kas slikts vislabākajos no mums. Kad mēs to sapratīsim, mēs sāksim mazāk ienīst savus ienaidniekus” – Martins Luters Kings jaunākais

Visas kļūdas nav viegli piedot. Bet lielāko daļu var. Būt spējīgam piedot kādam vai sev – tas nav viegli, bet tas ir tas, kas mums ir jāiemācās. Nav nekā sliktāka par nespēju piedot. Tas tikai rada vainas sajūtu, skumjas, sāpes un smagas sajūtas. Piedošana novērš visas šīs negatīvās emocijas un ļauj sirdij izdziedināties.

Piedošana ir balstīta uz mīlestības principa. Ja jūs nemākat piedot, jums pietrūkst mīlestības, beznosacījuma mīlestības. Veselīgās attiecībās ir piedošana, kas ļauj beznosacījuma mīlestībai kļūt stiprākai.

Sliktākais, ko jūs vai jūsu laulātais var izdarīt – ir turēt sevī aizvainojumu. Aizvainojums tikai jūs sadalīs. Dažreiz piedošana nozīmē, ka jums pirmajai ir jāsper pirmais solis. Jebkurš pirmais solis ir labs. Pilnīgai piedošanai var būt nepieciešams laiks, bet strādājot pie tā kopā ar laulāto, jūs varat to sasniegt.

Būt spējīgam mīlēt savu partneri par viņa kļūdām un piedot, ļaus jums kļūt ciešākiem un aizmirst pagātni. Laulība, kas balstīta uz mīlestību un piedošanu, ilgs mūžīgi.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru