Ideāls randiņš jūsu zodiaka zīmei

1466414600_1363813875_pervoe-svidanie-890x395_cAuns

Ideja: kalnā kāpšanas mācības

Ja jūsu partneris ir Auns, tad, dabīgi, viņš ir sportisks, mērķtiecīgs un aktīvs cilvēks. Tas nozīmē, ka randiņam ir jābūt ļoti, ļoti enerģiskam. Izbrauciet uz tuvāko ūdenskrātuvi un izbrauciet ar laviu, bet, ja nolemsiet palikt pilsētā, tad aizejiet uz kopīgu kalnā kāpšanas apmācību, vai arī izbrauciet ar riteņiem.

Vērsis

Ideja: meistarklase kulinārijā

Vērsis, iespējams, ir viena no uzticamākajām un domīgākajām zodiaka zīmēm. Viņiem patīk ģimenes atpūta un labi paēst. Ņemot vērā šo visu, kulinārijas meistarklase kļūs par jūsu ideālo randiņu. Vērši lieliski tiek galā ar vienkāršiem sadzīves uzdevumiem, un varēs kārtīgi novērtēt ne tikai pagatavošanas procesu, bet arī jūsu kulinārā šedevra garšu.

Dvīņi

Ideja: vakars bārā

Daba Dvīņus ir apveltījusi ar spēju adaptēties pie jebkuriem apstākļiem, un uzmērīt sev dažādas lomas, un vēl viņiem patīk papļāpāt. Pamēģiniet doties uz bāru, kas atrodas netālu no mājām, kur Dvīņi ar baudu varēs paklausīties apmeklētāju stāstiņus.

Vēzis

Ideja: pastaiga pa klusu parku

Uz apceri tiecošie un noslēpumainie Vēži dažreiz mēdz būt ļoti jūtīgi un pat drūmi. Labu garastāvokli viņiem var sagādāt mierīga pastaiga dabā – mežā vai arī gar vientuļas pludmales krastu. Vēži beidzot varēs atslābināties un ar baudu komunicēt.

Lauva

Ideja: pāru randiņš

Lauvas ir īsti līderi. Viņiem patīk vara, viņiem patīk būt uzmanības centrā, un viņi var būt ļoti draudzīgi. Kāpēc gan nesagādāt Lauvām situāciju, kad viņu dabīgās spējas var demonstrēt visā to plašumā? Sarīkojiet pāru randiņu un izdomājiet humoristiskas sacensības. Tas var būt sports, galda spēles vai pat karaoke.

Jaunava

Ideja: gājiens uz dokumentālu filmu vai lekciju

Pēc dabas atturīgās Jaunavas ir uzticīgas savām vērtībām un viņām patīk strādāt, un strādā viņas lieliski. Viņām ir analītisks prāts un plašs redzeslauks, kas padara viņas par ideālām partnerēm gājienam uz lekcijām vai nopietnām dokumentālajām filmām. Uzaiciniet viņas uz kino skatīties gudru filmu, un pēc tam iztirzājiet to “gabalu pa gabaliņam”.

Svari

Ideja: slēgta ballīte ar dīvainu publiku

Diplomāti Svari ciena visu izsmalcināto un ļoti māksliniecisko, tāpēc iespēja komunicēt ar māksliniekiem, teātru režisoriem un vienkārši savādiem cilvēkiem viņiem ir labākā laika pavadīšana. Viņi acumirklī iederas atmosfērā un sāk stāstīt interesantus atgadījumus.

Skorpions

Ideja: randiņš naktī

Visseksuālākie zodiaku pasaules pārstāvji Skorpioni būs sajūsmā, ja jūs pieņemsiet viņu spēles noteikumus un pavadīsiet vakaru, un varbūt pat arī nakti tumšā vietā, nekaunīgi flirtējot un sazinoties ar mājieniem.

Strēlnieks

Ideja: galdiņš neparastā restorānā

Strēlniekiem nepatīk paredzamība, un parastas vakariņas kafejnīcā pat ar vispatīkamāko sarunbiedru viņiem nebūs pa prātam. Viņi dievina spontanitāti un piedzīvojumus, tāpēc sagādājiet viņiem pārsteigumu un rezervējiet galdiņu neparastā kafejnīcā, piemēram, tur, kur ēd tumsā, vai kur var glaudīt kaķīšus.

Mežāzis

Ideja: spēle “patiesība vai vēlēšanās”

Mežāži precīzi zina, ko viņi vēlas un kā to iegūt. Tiesa, šīs zīmes pārstāvji ir samērā noslēgti cilvēki, un uzzināt kaut ko par viņiem, ir grūts uzdevums. Labs veids, kā kaut nedaudz pietuvoties viņiem – uzspēlēt jautru spēli, kur var uzdot jautājumus un pastāstīt par sevi, neriskējot izskatīties uzmācīgi.

Ūdensvīrs

Ideja: mīļotās grupas koncerts

Ūdensvīriem pielipusi jocīgu un savādu cilvēku slava, viņiem patīk parunāt, bet vēl vairāk viņi dievina visu jauno, progresīvo. Ideālais randiņš viņu izpratnē ir gājiens uz koncertu, bet vēl labāk uz mūzikas festivālu, kur var dzirdēt mīļākās un jaunās grupas un vēl padejot.

Zivis

Ideja: biļetes uz teātri

Zivis ir sapņotāji, jūtīgi un romantiski cilvēki. Labs veids, kā satuvināties ar šīs zīmes pārstāvjiem – aiziet tur, kur viņi var izjust visu emociju gammu. Piemēram, uz interesantu izrādi ar labiem aktieriem, un pēc tam padalīties iespaidos vienam ar otru.

Avots: dekuevo.mobi

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru