Godīgs bezpajumtnieks atdeva jaunietei maku ar 300 dolāriem. Savukārt viņa pilnīgi pārvērta viņa dzīvi!

“Esmu godīgs cilvēks, es vienkārši gribēju atdot šai meitenei viņas somu. Protams, biju ļoti piesardzīgs, iztaujājot cilvēkus, jo visi uzreiz bija vai nu “īpašnieki” vai “labi īpašnieka draugi”. Bet man izdevās atrast tos, kas tiešām bija pazīstams ar somas saimnieci, un caur viņiem nodot ziņu, kur viņa var somu paņemt”.

Deizija jutās šokēta par vīrieša rīcību. Pats būdams trūkumā, Pols pielika daudz pūļu, lai viņa atgūtu savas mantas un ne lūdza par to ne kapeikas! Pēc viņas teiktā, kamēr ir tādi ļaudis, cilvēce būs glābta.

Pārsteigta par vīrieša augstiem morāles standartiem, viņa tūlīt nolēma pateikties svešiniekam. Viņa pastāstīja šo stāstu internetā, sākdama kampaņu, kas spētu kaut uz īsu periodu nodrošināt vīrietim ēdienu un dzīvokli, lai viņš neuztrauktos par savu atrašanās vietu un mierīgi, atrastu sev darbu un atgrieztos normālā dzīvē.

Cilvēki nepalika vienaldzīgi un ļoti daudzi atsaucās meitenes lūgumam. Kopīgiem tīkla lietotāju spēkiem izdevies savākt pusotra tūkstoša mārciņu jau pēc dažām dienām. Taču Deizija negrasās apstāties pie tā, viņa vēlas savākt trīsreiz lielāku summu, lai Pols varētu apmaksāt sev dzīvokli.

“Labi cilvēki nedrīkst dzīvot uz ielas. Tāpēc pasaulē ir labestība, mums jāpalīdz, jāizrāda cilvēcību” — saka Deizija, viņa nolēmusi uzdāvināt šim cilvēkam māju.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru